• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Snijolie, boor- zaagolie en zaag vernevelolie voor lintzaag machines.

B&M Techniek levert diverse metaalbewerkingsvloeistoffen van het merk Rotacon. Snijolie in een handige 400 ml. spuitbus, een kwalitatief hoogwaardige met water vermengbare boor- zaagolie en vernevelingsolie voor lintzaagmachines.

Rotacon snijolie in 400 ml spuitbus 

De Rotacon snijolie is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij kernboren en machinetappen in staal en RVS. Bij het boren en tappen in RVS ontstaat veel wrijving tijdens het verspanend proces, hierdoor is het erg belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige snijolie te gebruiken die de levensduur van uw kernboren, machinetappen en ander verspanend gereedschap verlengt.

Rotacon Boor-zaagolie

Rotacon boor- zaagolie is een in water oplosbare snij- en koelvloeistof en geoptimaliseerd voor de koelsystemen van lintzaagmachines. De Rotacon boor- zaagolie is ook uitstekend toepasbaar bij gebruik van kernboren in magneetboormachines. De Rotacon boor- zaagvloeistof wordt geleverd in 5 Ltr. cans.

Rotacon nevelsnijolie SSH 15

Rotacon nevelsnijolie SSH 15 is een dunne reuk- en kleurloze snijolie gebaseerd op synthetische hydroxylverbindingen met een hoog moleculair gewicht. Niet met water mengbaar. Het product bevat geen minerale olie, is chloorvrij en is biologisch afbreekbaar. ROTACON Nevelsnijolie SSH 15 is speciaal ontwikkeld voor olievernevelsystemen van lintzaagmachines. De Rotacon nevel olie wordt geleverd in 5 Ltr. cans.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE METAALBEWERKINGSVLOEISTOFFEN KLIK HIER