• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Snel, stofvrij schuren, Probeer het nieuwe Mirka® Abranet® schuurmateriaal

Het Abranet schuurmateriaal verhoogt uw winstgevendheid, verhoogt de kwaliteit van uw afwerking en helpt uw gezondheid te beschermen, ongeacht de sector waarin u actief bent. Abranet® is het netschuurmateriaal dat uw schuurmachine extra power geeft

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

MIRKA DEROS 650CV 150 MM. CENTRAL VACUUM

MIRKA excentrische schuurmachine 650CV met variabel toerental. Voor het schuren matteren en finishen van RVS, staal en andere materialen.

MIRKA DUST EXTRACTOR 1230 L PC EU 230V

Deze MIRKA stofzuiger is ontworpen om stofvrij te kunnen schuren met zowel elektrische als pneumatische machines en bij het schuren met de hand. Hij kan ook gebruikt worden om de werkruimte te zuigen en heeft een automatische inschakelfunctie.

Voor alle gipsplaatschuurmachines en schuurgereedschappen Mirka Abranet® de stofvrije kracht

B&M Techniek is de leverancier van Mirka schuurmachines en toebehoren. Voor wat Mirka betreft leven we in een nieuw tijdperk waarin elke schuurmachine een oplossing nodig heeft om de omgeving stofvrij te houden. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft Mirka gewerkt aan de ontwikkeling van Abranet, een snelle, efficiënte en stofvrije oplossing voor afwerken van alle denkbare oppervlakken.  

Abranet schuurschijven zijn zeer goed bestand tegen stof. Dit helpt optimale resultaten te waarborgen bij elk type schuurwerk. In combinatie met onze ergonomische en efficiënte elektrische gereedschappen bent u altijd verzekerd van een stofvrij oppervlak. Mirka Abranet is multifunctioneel, ontwikkeld voor het schuren van plamuur, primers, lakken, composietmaterialen en een breed scala aan andere materialen voor industrieel gebruik. 

Bij het schuren kunt u er zeker van zijn dat er stof vrijkomt. Dit is iets dat we zeer serieus nemen omdat we weten hoe duur, tijdrovend en gevaarlijk stof kan zijn. Door gebruik te maken van stofafzuiging en een stofbestendige schuurschijf is het mogelijk stof veilig van het werkoppervlak te verwijderen zonder dat het in de lucht, op uw huid, in uw longen of op meubels terechtkomt.