• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Beton vloeren schuren, opruwen of coating verwijderen? Altijd de juiste diamant schuurschijf uit voorraad leverbaar.

B&M Techniek heeft ook voor uw vloeren schuurmachine altijd elke diamant schuurschijf met de gewenste hardheid uit voorraad leverbaar. Ook voor het verwijderen van coatings en bitumen hebben wij speciale sterschijven en slijpwings.  

DIAMANT STER SCHIJF NINJA

Diamant schuurschijf in ster model met een diameter van Ø 250 mm. voor beton vloeren schuurmachine, voorzien van 20 segmenten van 40 x 10 x 10 mm.

DIAMANT STER SCHIJF PCD GOLD

Diamant schuurschijf gold, met een diameter van Ø 250 mm. met PCD segmenten voor het verwijderen van elastische coatings, verf bitumen en epoxy.

DIAMANT SLIJPWINGS DUBBEL SEGMENT M6

Diamant slijpwings met dubbel segment 40 x 10 x 10 mm. met M6 aansluiting. Blauw = Zachte vloeren Groen = Middel harde vloeren Rood = Harde vloeren

DIAMANT SLIJPWINGS HTC AANSLUITING

Diamant slijpwings passend onder de HTC vloerschuurmachines. Blauw = Zachte vloeren Groen = Middel harde vloeren Rood = Harde vloeren.

DIAMANT SLIJPWINGS SCANMASKIN AANSLUITING

Diamant slijpwings passend onder de Scanmaskin vloerschuurmachines en de Wolff mambo schuurmachines. Blauw = Zachte vloeren Groen = Middel harde vloeren Rood = Harde vloeren.

PCD SLIJPWINGS HTC AANSLUITING

Diamant slijpwings met 5x 1/4 PCD segmenten. Passend onder de HTC vloerschuurmachines. Voor het verwijderen van elastische coatings, verf bitumen en epoxy.

PCD SLIJPWINGS SCANMASKIN AANSLUITING

Diamant slijpwings met 2x 1/4 PCD segmenten. Passend onder de Scanmaskin vloerschuurmachines. Voor het verwijderen van elastische coatings, verf bitumen en epoxy.

DIAMANT SLIJPWINGS PCD SPLIT SEGMENT M6

Diamant slijpwings met PCD split segment met M6 aansluiting. voor het verwijderen van harde coatings. Zeer lange levensduur door PCD split segment.

DIAMANT SLIJPWINGS DUBBEL PCD SEGMENT M6

Diamant slijpwings met PCD segment en M6 aansluiting. voor het verwijderen van taaie coatings, leverbaar in zowel links- als rechtsdraaiend.

DIAMANT POLIJSTSCHIJF 75 MM. MET VELCRO

Diamant polijstschijven Ø75mm. met klithechting voor onder de vloerschuurmachines. Voor het fijn afwerken en polijsten van beton en terrazzovloeren.

DIAMANT SLIJPWINGS DUBBEL SEGMENT M8

Diamant slijpwings met dubbel segment 40 x 10 x 10 mm. met M8 aansluiting.

DIAMANT SLIJPWINGS PCD SPLIT SEGMENT M8

Diamant slijpwings met PCD split segment met M8 aansluiting. voor het verwijderen van harde coatings.

DIAMANT SLIJPWINGS ENKEL PCD SEGMENT M8

Diamant slijpwings met PCD segment en M8 aansluiting. voor het verwijderen van taaie coatings, leverbaar in zowel links- als rechtsdraaiend.