• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Zinkspray voor de perfecte bescherming van staal. 

B&M Techniek levert uit voorraad diverse spuitbussen met verf en andere technische vloeistoffen zoals een hoogwaardige Zinkspray, Rode menie (Roeststop), Zink-Aluminium spray, RVS Clean, en snijolie in spuitbus.

VOOR MEER INFORMATIE ZINKSPRAY EN MENIE KLIK HIER

RVS CLEAN

Hoogwaardig beschermmiddel voor RVS

ZINK SPRAY

Zinkspray van zware industriekwaliteit zinkgehalte 97%

ZINK ALUMINIUM SPRAY

Zink-Aluminium spray voor bijwerken van glansverzinkte materialen.

ROESTSTOP

Roeststop rood/bruin van zeer hoogwaardige kwaliteit.

INDUSTRIELE ACRYLAAT VERF IN SPUITBUS

Acrylaat verf van B&M Techniek is een zeer hoogwaardige sneldrogende kwaliteits verf. Voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verf in spuitbussen heeft een duurzame kleur en een goede

FIJNSTRUCTUUR VERF IN SPUITBUS INDUSTRIE ACRYLAAT

Fijnstructuur acrylaat verf van B&M Techniek is een zeer hoogwaardige matte sneldrogende fijnstructuur verf. Voor het behandelen van stalen deuren, aluminium en diverse soorten kunststof.

INOX RESTORE 500 ML.

Inox Restore 500 ml. Met de InoxiClean Restore verwijdert u in een mum van tijd vliegroest en andere verontreinigingen op roestvast staal, aluminium & koper.

Zinkspray, Zinkaluminium-spray en Roeststop.

De zinkspray van B&M Techniek is een zeer hoogwaardig product en garandeerd u een hoge bescherming tegen onwenselijke invloeden van buitenaf, de zinkspray heeft een zeer goede hechting en is van een zware industriekwaliteit. Voor gebruik op verzinkt en zwart staal.

 

Zinkspray

B&M Zinkspray is de perfecte beschermer voor alle voorkomende staalconstructies. De zinkspray is van zware industriekwaliteit met een zinkgehalte van 97%

 

Zink-Aluminium spray

B&M Zink-Aluminium spray is een uitstekend beschermmiddel voor het bijwerken van glansverzinkte materialen.

 

Roeststop

B&M Roeststop is een rood/bruine spuitmenie voor het bijwerken van gemeniede buizen en constructiestaal. De kleurstelling komt zeer goed overéén met de meniekleur van de meeste staalleveranciers.