• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Diamantboren voor boren in beton, diamantboren voor gewapend beton en boren in keramische tegels

B&M Techniek levert uit voorraad alle diamantboren voor het watergekoeld boren in beton. Ook diamantboren voor droog gebruik in abrasieve materialen zoals metselwerk en diamantboren voor asfalt zijn standaard en uit voorraad leverbaar. Voor het boren in natuursteen en keramische tegels leveren wij speciale diamantboren met een M14 aansluiting, Deze diamantboren kunnen droog gebruikt worden en zijn daarom toepasbaar op elke haakse slijper.

DIAMANTBOOR PREMIUM LASER 1/2" GEWAPEND BETON

Diamantboren van hoogwaardige en professionele kwaliteit voor het moeiteloos boren door gewapend beton. Deze diamantboor heeft een lengte van 300 mm. en een aansluiting van 1/2". De diamantboren voorzien van lasergelaste hoogwaardige kwaliteitssegmenten.

DIAMANTBOOR PREMIUM LASER GEWAPEND BETON DIKWANDIG

Diamantboren van hoogwaardige en professionele kwaliteit voor het moeiteloos boren door gewapend beton. Deze diamantboor heeft een lengte van 400 mm. en een aansluiting van 1 1/4". De diamantboren zijn dikwandig uitgevoerd en met lasergelaste segmenten.

DIAMANT DROOGBOREN PREMIUM LASER 1 1/4 GEWAPEND BETON

Diamantboren van hoogwaardige en professionele kwaliteit voor het droog boren in beton en gewapend beton. Door de spiraal in de boorpijp is er een betere luchtstroom en wordt het boorsel beter afgevoerd.

VENTILATIEGAT DIAMANTBOOR PREMIUM LASER Ø52 x 500 MM. 1/2'' AANSLUITING

Diamantboor Ø52mm. voor het boren van gaten in de spouwmuur voor het plaatsen van ventilatie-/renovatiekokers. Diamantboren boren moeiteloos door de spouwmuur en (gewapend) beton.

DIAMANT DOZENBOOR DROOG PREMIUM LASER 1 1/4 BETON

Diamant dozenboor voor droog gebruik. Door de spiraal in de boorpijp van de diamant dozenboor is er een betere luchtstroom en wordt het boorsel beter afgevoerd.

DIAMANTBOOR TEGELS MET M14 AANSLUITING

Premium kwaliteit diamant tegelboor met M14 aansluiting. Wax gevuld tot en met Ø 14 mm. voor boren van gaten in keramische tegels en plavuizen.

TEGELBOOR SET DIAMANT M14 KLEIN

Diamant tegelboren set in handige kunststof cassette. Premium kwaliteit wax gevulde diamant tegelboren met M14 aansluiting. Voor het boren met de haakse slijper van gaten in harde keramische tegels en plavuizen.

TEGELBOOR SET DIAMANT M14 GROOT

Diamant tegelboren set in handige kunststof cassette. Premium kwaliteit diamant tegelboren met M14 aansluiting. Voor het boren met de haakse slijper van gaten in harde keramische tegels en plavuizen.

DIAMANTBOOR BM 775 DRY

Diamantboor met kwalitatief hoogwaardig segment lengte 400 mm. en M16 aansluiting. Speciaal voor het boren zonder water in kalkzandsteen, baksteen en andere abrasieve materialen.

DOZENBOOR BM ADIP

Diamant dozenboor laser gelast. Met speciaal ADIP daksegment voor zeer hoge standtijd en extreem snel boren.

DIAMANT DOZEN BOOR PREMIUM

Diamant dozenboor met laser gelast top segment, Absoluut premium product voor de hoogst mogelijke standtijden.

AFZUIGUNIT STANDAARD M16

Afzuigunit van slagvaste kunststof en stofdicht lager. Te gebruiken in combinatie met M16 dozenboren voorzien van achtersleuven.

ADAPTER VOOR DIAMANTBOREN 1/2" X SDS - PLUS

Adapter om diamantboren met een standaard 1/2" aansluiting op een boormachine met SDS + aansluiting te gebruiken.

ADAPTER VOOR DIAMANTBOREN 1/2" X ZESKANT

Adapter om diamantboren met een standaard 1/2" aansluiting op een boormachine met snelspanboorkop te gebruiken.

ADAPTER HILTI x 1/2''

Adapter om diamantboren met een standaard 1/2" aansluiting te gebruiken op een Hilti diamantboormachine.

ADAPTER VOOR DIAMANTBOREN 1 1/4" X 1/2"

Adapter voor diamantboren van 1 1/4" naar 1/2" deze adapter wordt gebruikt om dikwandige boren met een standaard 1 1/4" aansluiting te monteren op een diamantboormachine met 1/2" aansluiting.

VERLENGSTUK VOOR DIAMANTBOREN MET 1/2" AANSLUITING

Verlengstuk voor het verlengen van diamantboren met een 1/2" aansluiting.

WATERSPOELKOP 1/2'' x ZESKANT

Adapter om diamantboren met een standaard 1/2" aansluiting op een boormachine met een snelspanboorkop. Met deze waterspoelkop heeft u tevens de mogelijkheid om te spoelen met water.