• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Slangenboren voor boren in harde houtsoorten zoals Azobé en Bankirai

B&M Techniek levert uit voorraad een groot assortiment Fisch slangenboren. Slangenboren worden gebruikt voor het snel boren van relatief grote diameters in hard en zacht hout. Ook voor het boren in azobé, bangkirai en andere hardhout soorten hebben wij speciale slangenboren in het programma. Slangenboren zijn leverbaar met zeskant, SDS-plus en morse-konus opname.

SLANGENBOREN PREMIUM FISCH

Uitvoering Met 6-kant schacht, zelfcentrerende schroefdraadpunt. Schacht geschikt voor opsteekverzinker. Voorzien van een hoofdsnijkant en een snijmes. Optimale spiraalgeometrie voor een vrije spaanafvoer. Toepassing Voor hard- en zachthout.

SLANGENBOREN ELITE FISCH

Uitvoering Met 6-kant schacht, zelfcentrerende schroefdraadpunt. Schacht geschikt voor opsteekverzinker. Voorzien van een hoofdsnijkant en een snijmes. Optimale spiraalgeometrie voor een vrije spaanafvoer. Toepassing Voor hard- en zachthout.

HSS OPSTEEKVERZINKFREZEN VOOR FISCH SLANGENBOREN

Uitvoering Opsteekverzinker tbv Fisch slangenboor 12-40 mm (groep 241) met 6-kant schacht. Toepassing Voor snel boren en verzinken in een arbeidsgang.

ADAPTERS VOOR FISCH SLANGENBOREN

Uitvoering SP-staal alleen passend op boren beginnend met art.nr. 241. Toepassing Voor machines met een opname MK2, Mafell of SDS+. De schacht wordt met 2 inbusschroeven vastgezet.

SLANGENBOREN PREMIUM MET MK-OPNAME FISCH

Uitvoering Met zelfcentrerende punt en 1 voorsnijder. Schacht MK2. (Op bestelling zijn alle diameters ook leverbaar met MK1). Toepassing Voor hard- en zachthout. Voor continu gebruik in keiharde houtsoorten zoals Azobé-Bankirai, enz.

SLANGENBOREN PREMIUM MET SDS-PLUS OPNAME

Uitvoering Met zelfcentrerende punt en 1 voorsnijder. Schacht SDS+ -opname. Toepassing Voor hard- en zachthout. Voor continu gebruik in keiharde houtsoorten zoals Azobé, Bankirai e.d. is deze boor in een speciaal verslepen uitvoering leverbaar.

CILINDERKOPBOREN FISCH

Uitvoering Conform DIN 7483 G met centreerpunt, 2 snijder met 2 voorsnijders. Afgedraaide cilindrische schacht . Tot 30 mm schachtmaat 8x30 mm, vanaf 32 mm schachtmaat 10x30 mm. Toepassing Bijzonder geschikt voor precisie boringen in onbekleed hard.

CILINDERKOPBOREN WAVE-CUTTER FISCH

Uitvoering DIN 7483 G met centreerpunt. Breed transportkanaal zorgt voor een goede afvoer van de spanen. 2-snijder in combinatie met golfvormige periferie-snijder zorgen voor een precize snijeigenschap met een extreem lange standtijd! Gepatenteerd.

CILINDERKOPBOREN VERSTELBAAR FISCH

Uitvoering SP-staal, verstelbaar, 2 verwisselbare messen en bijbehorende inbussleutel. Toepassing Licht en snel boren in grenen-, beuken- en eikenhout en vergelijkbare houtsoorten. Robuuste uitvoering.

HM SCHANIERBOREN

Uitvoering HM-scharnierboor met centreerpunt. Toepassing Exacte boorgaten voor de bevestiging van scharnieren in alle houtsoorten, spaanplaat - ook met kunststof toplaag.

PROPPENBOREN PREMIUM FISCH

Uitvoering DIN 7489, meersnijder met periferiesnijder en cilindrische schacht. Precisie gereedschap gemaakt uit speciaalstaal. Op aanvraag leverbaar in HSS of HM en met MK of binnendraad. Schacht standaard 13x50 mm. Vanaf 33 mm schacht 16x50 mm.