Staalborstels en RVS draadborstels voor het borstelen, afwerken en ontbramen.

 

B&M Techniek levert uit voorraad een compleet programma RVS- en staalborstels. Wij hebben komborstels met RVS draad, RVS ontbramingsborstels maar natuurlijk ook de standaard staalborstels en borstels voor het verwijderen van RVS lasverkleuring.

 1. VLAMPIJPWISSER STAAL

  VLAMPIJPWISSER STAAL

  Hoogwaardige staaldraadborstels geschikt voor het ontbramen van dwarsboringen.

 2. VLAMPIJPWISSER RVS

  VLAMPIJPWISSER RVS

  Hoogwaardige RVS draadborstels geschikt voor het ontbramen van dwarsboringen.

 3. KOMBORSTEL GEGOLFD STAAL

  KOMBORSTEL GEGOLFD STAAL

  Komborstels met gegolfde staaldraad worden gebruikt bij het bewerken van grote oppervlakken: ontroesten, polijsten en verwijderen van vuil, verf of lasspetters.

 4. KOMBORSTEL GEGOLFD RVS

  KOMBORSTEL GEGOLFD RVS

  Komborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt bij het bewerken van grote oppervlakken: ontroesten, polijsten en verwijderen van vuil, verf of lasspetters.

 5. KOMBORSTEL GETORDEERD STAAL

  KOMBORSTEL GETORDEERD STAAL

  Komborstels met getordeerde staaldraad worden ingezet bij zware werkzaamheden voor het verwijderen van slakken, roest lasspetters of betonresten

 6. KOMBORSTEL GETORDEERD RVS

  KOMBORSTEL GETORDEERD RVS

  Komborstels met getordeerde RVS draad worden ingezet bij zware werkzaamheden voor het verwijderen van slakken, roest lasspetters of betonresten

 7. KEGELBORSTEL GEGOLFD STAAL

  KEGELBORSTEL GEGOLFD STAAL

  Kegelborstels met gegolfde staaldraad worden gebruikt voor het verwijderen van roest, verf en lasspetters op moeilijk bereikbare plaatsen.

 8. KEGELBORSTEL GEGOLFD RVS

  KEGELBORSTEL GEGOLFD RVS

  Kegelborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt voor het verwijderen van roest, verf en lasspetters op moeilijk bereikbare plaatsen.

 9. KEGELBORSTEL GETORDEERD STAAL

  KEGELBORSTEL GETORDEERD STAAL

  Kegelborstels met getordeers staaldraad worden ingezet bij zware werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals het verwijderen van roest en oude verflagen

 10. KEGELBORSTEL GETORDEERD RVS

  KEGELBORSTEL GETORDEERD RVS

  Kegelborstels met getordeers RVS draad worden ingezet bij zware werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals het verwijderen van roest en oude verflagen

 11. PIPELINE BORSTEL STAAL

  PIPELINE BORSTEL STAAL

  Pipeline borstels voorzien van staaldraad zijn speciaal ontwikkeld voor professionele bewerking van U- en V-lasnaden in de pipeline industrie.

 12. PIPELINE BORSTEL RVS

  PIPELINE BORSTEL RVS

  Pipeline borstels voorzien van RVS draad zijn speciaal ontwikkeld voor professionele bewerking van U- en V-lasnaden in de pipeline industrie.

 13. VOEGENBORSTEL

  VOEGENBORSTEL

  Voegenborstels zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van half vastzittende delen zoals stenen, split en zand uit voegen.

 14. STIFTBORSTEL RVS

  STIFTBORSTEL RVS

  Stiftborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt voor het verwijderen van lasverkleuring.

 15. STIFTBORSTEL NYLON ABRASIEF

  STIFTBORSTEL NYLON ABRASIEF

  Stiftborstels met abrasieve nylon draad worden gebruikt voor het verwijderen van lasverkleuring deze borstels hebben een licht schurende werking.

 16. ROTERENDE STAAL BORSTEL

  ROTERENDE STAAL BORSTEL

  Roterende staaldraad borstels worden gebruikt op stationaire machines voor het verwijderen van lasverkleuring, vuil of oxidatie.

 17. ROTERENDE RVS BORSTEL

  ROTERENDE RVS BORSTEL

  Roterende RVS draad borstels worden gebruikt op stationaire machines voor het verwijderen van lasverkleuring, vuil of oxidatie.

 18. ONTBRAMINGSBORSTEL STAAL

  ONTBRAMINGSBORSTEL STAAL

  Ontbraamborstels met staaldraad zijn speciaal voor het ontbramen van gezaagde werkstukken, door het hoge vulgewicht, de perfecte balans en de hoogwaardige kwaliteit draad hebben deze borstels een zeer hoge standtijd.

 19. ONTBRAMINGSBORSTEL RVS

  ONTBRAMINGSBORSTEL RVS

  Ontbraamborstels met RVS draad zijn speciaal voor het ontbramen van gezaagde werkstukken, door het hoge vulgewicht, de perfecte balans en de hoogwaardige kwaliteit draad hebben deze borstels een zeer hoge standtijd.

 20. NYLONBORSTEL

  NYLONBORSTEL

  Elastische kunststofborstel met slijpkorrels. Om te ontbramen, reinigen, opruwen en glad maken. (Ook voor het creƫren van een rustieke uitstraling van houten producten inzetbaar.)

 21. RVS DRAAD SATINEERBORSTEL

  RVS DRAAD SATINEERBORSTEL

  RVS Draadborstel voor het reinigen, borstelen en afwerken van vlakke oppervlakken van roestvaststaal.

 22. STAAL DRAAD SATINEERBORSTEL

  STAAL DRAAD SATINEERBORSTEL

  Staaldraad borstel, zeer hard en stijf. Ontroest, ontbraamt, verwijdert vuil en oude verf. Tevens zeer geschikt voor het geven van een rustieke, oude uitstraling van houten producten, hierbij gaat het om het zachte hout tussen de jaarringen weg te schuren