• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Staalborstels en RVS draadborstels voor het borstelen, afwerken en ontbramen.

B&M Techniek levert uit voorraad een compleet programma RVS- en staalborstels. Wij hebben komborstels met RVS draad, RVS ontbramingsborstels maar natuurlijk ook de standaard staalborstels en borstels voor het verwijderen van RVS lasverkleuring.

VLAMPIJPWISSER STAAL

Staalborstel voor buizen, alle voorkomende diameters voor het inwendig borstelen met een boormachine of handmatig met bijbehorende handvat in stalen buizen.

VLAMPIJPWISSER RVS

Staalborstel voor buizen in alle diameters, voor het inwendig borstelen met een boormachine of handmatig met bijbehorende handvat in RVS buizen.

KOMBORSTEL GEGOLFD STAAL

Komborstels met gegolfde staaldraad worden gebruikt bij het bewerken van grote oppervlakken: ontroesten, polijsten en verwijderen van vuil, verf of lasspetters.

KOMBORSTEL GEGOLFD RVS

Komborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt bij het bewerken van grote oppervlakken: ontroesten, polijsten en verwijderen van vuil, verf of lasspetters.

KOMBORSTEL GETORDEERD STAAL

Komborstels met getordeerde staaldraad worden ingezet bij zware werkzaamheden voor het verwijderen van slakken, roest lasspetters of betonresten

KOMBORSTEL GETORDEERD RVS

Komborstels met getordeerde RVS draad worden ingezet bij zware werkzaamheden voor het verwijderen van slakken, roest lasspetters of betonresten

KEGELBORSTEL GEGOLFD STAAL

Kegelborstels met gegolfde staaldraad worden gebruikt voor het verwijderen van roest, verf en lasspetters op moeilijk bereikbare plaatsen.

KEGELBORSTEL GEGOLFD RVS

Kegelborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt voor het verwijderen van roest, verf en lasspetters op moeilijk bereikbare plaatsen.

KEGELBORSTEL GETORDEERD STAAL

Kegelborstels met getordeers staaldraad worden ingezet bij zware werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals het verwijderen van roest en oude verflagen

KEGELBORSTEL GETORDEERD RVS

Kegelborstels met getordeers RVS draad worden ingezet bij zware werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals het verwijderen van roest en oude verflagen

PIPELINE BORSTEL STAAL

Pipeline borstels voorzien van staaldraad zijn speciaal ontwikkeld voor professionele bewerking van U- en V-lasnaden in de pipeline industrie.

PIPELINE BORSTEL RVS

Pipeline borstels voorzien van RVS draad zijn speciaal ontwikkeld voor professionele bewerking van U- en V-lasnaden in de pipeline industrie.

VOEGENBORSTEL

Voegenborstels zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van half vastzittende delen zoals stenen, split en zand uit voegen.

STIFTBORSTEL RVS

Stiftborstels met gegolfde RVS draad worden gebruikt voor het verwijderen van lasverkleuring.

STIFTBORSTEL NYLON ABRASIEF

Stiftborstels met abrasieve nylon draad worden gebruikt voor het verwijderen van lasverkleuring deze borstels hebben een licht schurende werking.

ROTERENDE STAAL BORSTEL

Roterende staaldraad borstels worden gebruikt op stationaire machines voor het verwijderen van lasverkleuring, vuil of oxidatie.

ROTERENDE RVS BORSTEL

Roterende RVS draad borstels worden gebruikt op stationaire machines voor het verwijderen van lasverkleuring, vuil of oxidatie.

ONTBRAMINGSBORSTEL STAAL

Ontbraamborstels met staaldraad zijn speciaal voor het ontbramen van gezaagde werkstukken, door het hoge vulgewicht, de perfecte balans en de hoogwaardige kwaliteit draad hebben deze borstels een zeer hoge standtijd.

ONTBRAMINGSBORSTEL RVS

Ontbraamborstels met RVS draad zijn speciaal voor het ontbramen van gezaagde werkstukken, door het hoge vulgewicht, de perfecte balans en de hoogwaardige kwaliteit draad hebben deze borstels een zeer hoge standtijd.

NYLONBORSTEL

Elastische kunststofborstel met slijpkorrels. Om te ontbramen, reinigen, opruwen en glad maken. (Ook voor het creëren van een rustieke uitstraling van houten producten inzetbaar.)