• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

FEIN Kernboormachine voor stiller en nauwkeuriger boren.

De FEIN kernboormachine onderscheidt zich door een extreem krachtige HIGH POWER MOTOR en een uiterst compacte en lichte bouwvorm. Daarnaast hebben de FEIN kernboormachines een uniek groot slagbereik waarmee ook standaard spiraalboren opgespannen kunnen worden.

Vorige1Volgende

FEIN KERNBOORMACHINE KBE 30

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

FEIN KERNBOORMACHINE KBE 35

Kleine Eco-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag en basisfuncties voor het kern- en spiraalboren op de bouwplaats. Voorzien van standaard Weldon 19 mm. aansluiting.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 QW

ompacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Weldon snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 M QW

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van MK2 opname en inclusief MK-houder met Weldon snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 -2 QW

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 2 versnellingen, krachtige slag en hoog toerental voor efficiënt spiraalboren op de bouwplaats. en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik Voorzien van Weldon sn

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 P QW

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, permanente magneet en de hoogste functionaliteit voor heel veilig en flexibel werken op de bouwplaats. Voorzien van Weldon snelwisselsysteem voor het snel e

FEIN ACCU KERNBOORMACHINE AKBU 35 PM QW

Kleine rechts- en linksdraaiende magneet accu kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, voorzien van MK2-gereedschaphouder en Weldon kernboorhouder voorzien van permanente magneet, zeer hoge functionaliteit voor mobiel werken op de bouwplaats.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 Q

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 MQ

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 PQ

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, permanente magneet en de hoogste functionaliteit voor heel veilig en flexibel werken op de bouwplaats.

FEIN ACCU KERNBOORMACHINE AKBU 35 PMQ

Kleine rechts- en linksdraaiende magneet accu kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, voorzien van MK2-gereedschaphouder en Quick IN kernboorhouder voorzien van permanente magneet, zeer hoge functionaliteit voor mobiel werken op de bouwplaats.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 U

Krachtige magneetboormachine met 2 versnellingen en de hoogste functionaliteit, rechts-/ linksdraaiend en voorzien van elektronische toerentalinstelling.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 Q

Kernboormachine voor boren met HM kernboren tot Ø 50 mm. voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap. Rechts-/linksdraaiend en voorzien van elektronische toerentalinstelling.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 AUTO

Intelligente kernboormachine met 2 versnellingen en automatische voeding. Planbare werktijden door reproduceerbare en geklokte boortijden.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 65 U

Grote magneetboormachine met dubbele boormotorgeleiding voor het gebruik van de grootste boorgereedschappen. Grote magnetische kracht en voorzien van MK3 opname.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 110-4M

Grote rechts-/linksdraaiende universal Fein magneetboormachine met 4 versnellingen, hoog vermogen en krachtige slag, MK4-gereedschaphouder en de hoogste functionaliteit voor de zwaarste boorwerkzaamheden in de werkplaats.

FEIN KERNBOORMACHINE KBB 38

Boormotor met stabiel draaimoment voor veeleisend kernboren met geïntegreerde koelmiddeltank en binnenliggende motorkabelgeleiding.

FEIN KERNBOORMACHINE KBB 40

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding wat voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

FEIN KERNBOORMACHINE KBB 60

Met aandrijfwerk met twee versnellingen voor boorgaten in de werkplaats tot een boordiepte van 75 mm. Kernboormachine is voorzien van solide massieve constructie voor werken onder zware omstandigheden.

FEIN KERNBOORMACHINE KBH 25

Handgeleide kernboormachine voor snel en flexibel gebruik. Comfortabel en tot 5 keer sneller boren dankzij nieuwe boortechniek en speciaal ontwikkelde snijvlakgeometrie van de kernboren.