• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

3M Surface Conditioning banden voor afwerken en borstelen van roestvaststaal

B&M Techniek levert uit voorraad 3M Surface Conditioning banden voor ieder type bandschuurmachine de 3M Surface Conditioning banden zorgen voor een mooie finish op RVS producten. De banden zijn standaard verkrijgbaar voor de meest gebruikte bandschuurmachines en buizenslijpmachines waaronder de FLEX LRP 1503 VRA, de Cibo Finitube en de FEIN buizenslijpmachine.

3M SURFACE CONDITIONING BAND 75 x 2000 MM

3M Surface Conditioning banden voor mooie gelijkmatige finish op RVS voor gebruik op staandaard afmeting werkplaats bandschuurmachine.

3M SURFACE CONDITIONING BAND FLEX BSE 14-3

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op de FLEX buizenschuurmachine type BSE 14-3

3M SURFACE CONDITIONING BAND CIBO FINITUBE

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op de CIBO buizenschuurmachine type Finitube.

3M SURFACE CONDITIONING BAND FEIN EN POLYROMY

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op de buizenschuurmachine Fein type RS 12-70 E en Polyromy.

3M SURFACE CONDITIONING BAND LBR 1506 VR

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op de FLEX handbandschuurmachine type LBR 1506 VR.

3M SURFACE CONDITIONING BAND SATINEERMACHINE

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op het opblaasbaar wiel van satineermachines.

3M SURFACE CONDITIONING BAND POWERFILE

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op powerfiles.

3M SURFACE CONDITIONING BAND BSE 14-3

3M Surface Conditioning banden voor een mooie gelijkmatige finish voor gebruik op het opblaasbaar wiel van de Flex satineermachine type BSE 14-3.

3M SURFACE CONDITIONING POLIJSTBAND

3M Surface Conditioning polijstbanden voor het hoogglans polijsten van RVS, voor gebruik op de FLEX buizenschuurmachine type BSE 14-3

3M SURFACE CONDITIONING BAND COARSE

3M Surface conditioning band Coarse

3M SURFACE CONDITIONING BAND MEDIUM

Surface-conditioning band Medium

3M SURFACE CONDITIONING BAND VERY FINE

Surface-conditioning band Very Fine