Elektrische taparmen - Nieuwe dimensie in schroefdraad tappen

 

Wilt u snel, eenvoudig en nauwkeurig schroefdraad tappen? Met onze nieuwe electrische taparm machines kunt u razendsnel en zeer nauwkeurig schroefdraad tappen in staal, roestvaststaal en andere materialen. Deze electrische tapmachines zijn bijzonder geschikt voor het tappen van blinde gaten, nadat vooraf op het touch display de spoed en de tapdiepte is ingegeven, tapt de machine automatisch tot de ingestelde diepte.

 1. ELEKTRISCHE TAPARM

  ELEKTRISCHE TAPARM

  De elektrische tapmachine uit ons programma is bijzonder gebruiksvriendelijk. De flexibele arm is zeer soepel waardoor u zonder enige krachtsinspanning de tap naar het werkstuk brengt.

 2. VERRIJDBARE TAFEL VOOR ELEKTRISCHE TAPARM

  VERRIJDBARE TAFEL VOOR ELEKTRISCHE TAPARM

  Handige verrijdbare tafel met T-Sleuven. Geschikt om een elektrische taparm op te monteren. De tafel is voorzien van handige opberglades en kast voor tap- en opspangereedschap.

 3. FEIN TAPMACHINE GWP 10

  FEIN TAPMACHINE GWP 10

  Tapmachine voor snel en nauwkeurig schroefdraad tappen met omkeermechanisme voor kortere werktijden. Uitstekende precisie door spelingvrije verbinding tussen de booras en de schroefdraadhouder door conische B12-houder voor een hoge rondloopnauwkeurigheid.

 4. FEIN ACCU TAPMACHINE AGWP 10

  FEIN ACCU TAPMACHINE AGWP 10

  Accu tapmachine van Fein voor schroefdraadtappen tot M10. Uitstekende precisie door spelingvrije verbinding tussen de booras en de schroefdraadhouder door conische B12-houder voor een hoge rondloopnauwkeurigheid.