• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Informatie over B&M Techniek

Waarom een speciaal bedrijf voor uw schuurbanden, lintzagen, komschijven of andere schuur- en slijpgereedschappen?

Wat zouden wij voor u kunnen betekenen?

B&M Techniek is gespecialiseerd in gereedschap voor het schuren, slijpen en finishen van alle voorkomende oppervlakken in de staal-, roestvaststaal-, hout- en betonindustrie. Daarnaast levert B&M Techniek een breed scala verspanende gereedschappen aan de professionele eindverbruikers en groothandels die werkzaam zijn binnen deze branches. Wij adviseren en delen onze specialistische kennis met onze klanten en demonstreren onze producten bij onze klanten en zijn altijd enthousiast en actief aan het zoeken naar praktijkgerichte oplossingen.

Levering en werkwijze

B&M Techniek levert uitsluitend aan bedrijven, nadat u ingelogd bent op deze website kunt u direct uw bestelling plaatsen, ook zullen de met u gemaakte prijsafspraken weergegeven worden en is er de mogelijkheid om uw orders achteraf, na ontvangen factuur te betalen.

Prijsafspraken

Heeft u producten die voor u belangrijk zijn en regelmatig terugkomen, wij kunnen afspraken met u maken over prijzen, voorraad en levering. Neemt u hiervoor contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor het bespreken van de mogelijkheden.