• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Rotacon zaagbladen voor de Fein Multimasters

Voor elke toepassing het juiste zaagblad direct in voorraad! De Rotacon zaagbladen kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit en het omvangrijke assortiment waardoor de Fein Multimasters voor bijna elke denkbare zaag- of schuuroplossing in te zetten is. De Rotacon zaagbladen zijn ook verkrijgbaar voor het zagen van beton en steen en uitslijpen van cementvoegen met de speciale diamant zaagbladen. Voor het schuren van steen, cementgebonden en betonvloeren zijn de Siltec schuurschijven op het Rotacon schuurplateau de juiste producten. 

ROTACON STARLOCK INVALZAAGBLAD TYPE OT 13/20BI

Rotacon Starlock invalzaagblad Hout/Metaal voor het zagen van uitsparingen in meubelelementen, koperen buis vlak doorzagen en invallend zagen in gipskartonplaten.

ROTACON STARLOCK INVALZAAGBLAD TYPE OTK 13/32BI

Rotacon Starlock invalzaagblad Hout/Metaal. Diep invallend zagen in hout, abrasieve houten materialen, kunststoffen. Doorzagen van non-ferrobuizen en profielen. Doorzagen van spijkers, schroeven en staalprofielen.

ROTACON STARLOCK INVALZAAGBLAD TYPE OTK 13/65BI

Rotacon Starlock invalzaagblad Hout/Metaal. Zagen van hout met spijkers. Deurkozijn bij de vloer inkorten, Invallend zagen in geplastificeerde platen.

ROTACON STARLOCK INVALZAAGBLAD VOOR RVS TYPE OT 11/32HM

Rotacon Starlock invalzaagblad Hout/Metaal. Doorzagen van geharde schroeven en nagels. zagen van INOX/RVS. Invallend zagen in sterk abrasieve materialen.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 14/85BI

Rotacon Starlock Segmentzaagblad Hout/Metaal. Deurkozijn bij de vloer inkorten. Laminaat/parket uitzagen. Inkorten van kleinere profielstrips.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 17/100BI

Rotacon Starlock Segmentzaagblad Hout/Metaal. Deurkozijn bij de vloer inkorten. Laminaat/parket uitzagen. Inkorten van kleinere profielstrips.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 15/85BIT

Rotacon Segmentzaagblad Invallend zagen in gipskartonplaten of cementgebonden vezelplaten. Inkorten van kleinere profielstrips. Uitsparingen in epoxy/ glasvezelkunststof zagen.

ROTACON STARLOCK INVALZAAGBLAD TYPE OTK 32K5

Rotacon invalzaagblad Invallend zagen in sterk abrasieve materialen. Rasp-/schuurfunctie. Ook bij uitstek geschikt om tegelspecie tot in de achterste hoekjes te verwijderen.

ROTACON STARLOCK SCHUURVINGER TYPE OTS 32K10

Rotacon schuurvinger Hout schuren in smalle tussenruimten. Parket schuren op moeilijk toegankelijke plaatsen. Hout, WPC-composiet en epoxy schuren.

ROTACON STARLOCK SCHUURVINGER TYPE OTS 32K4

Rotacon schuurvinger Hout schuren in smalle tussenruimten. Parket schuren op moeilijk toegankelijke plaatsen. Hout, WPC-composiet en epoxy schuren.

ROTACON STARLOCK SCHUURPLATEAU TYPE OF 78K2

Rotacon schuurplateau specie of tegellijm verwijderen. Tapijtlijmresten van minerale ondergrond verwijderen. Hout vijlen, voor grof aanpaswerk

ROTACON STARLOCK TEGELSPECIE- EN LIJMVERWIJDERAAR TYPE OX 70K4

Voegen bij wand- en vloertegels uitfrezen. Specie of tegellijm verwijderen. Voegen in de kleinste hoekjes verwijderen met Hard Metalen punt.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 70K5

Extra dunne 1/16”-voegen bij wandtegels uitfrezen. Uitsparingen in epoxy/GVK frezen. Groeven in cellenbeton frezen, voor het leggen van kabels en buizen onder het pleisterwerk.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 85K3

Voegen bij wand- en vloertegels uitfrezen. Kleinere uitsnijdingen in zachte wandtegels frezen. Groeven in cellenbeton frezen, voor het leggen van kabels en buizen onder het pleisterwerk

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OS 85D4

Kleinere uitsnijdingen in zachte wandtegels frezen. Uitsparingen in epoxy/glasvezelkunststof frezen. Voegen bij wandtegels uitfrezen.

ROTACON STARLOCK SEGMENTZAAGBLAD TYPE OSW 100BI

Vlak inkorten van uitstekend isolatiemateriaal, met name piepschuim. Op maat zagen van isolatie platen. Snijden van zachte materialen.

ROTACON STARLOCK VOEGENSIJDER TYPE OFM 28

Snijden van zachte uitzetvoegen. Doorsnijden van raamkit. Snijden van isolatiemateriaal.

ROTACON STARLOCK SCHAAFIJZER TYPE OK 52

Specie of tegellijm verwijderen. Specie- en betonresten verwijderen. Harde, broze tapijtlijmresten verwijderen

ROTACON STARLOCK MULTI-MES TYPE OHM 32

Zagen van flexibele abrasieve materialen. Doorzagen van zachte materialen. Zagen van kunstgrasmatten

ROTACON STARLOCK SCHUURPLATEAU TYPE OP 9

Schuurplateau met microklithechting. Snel en eenvoudig verwisselen van de schuurpapier.