• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Pullman Ermator

Pullman-Ermator vervaardigt een wijd gamma van HEPA cycloonstofzuigers, industriële zuigers en luchtreinigers variërend van 1 kW tot 15 kW. Er zijn monofase 230V modellen en 400V driefase modellen. Alle modellen zijn uitgerust met individueel geteste en gecertificeerde HEPA filtratie systemen. De producten van Pullman-Ermator hebben een reputatie opgebouwd van ononderbroken service, fantastische filtratie en ongekende duurzaamheid in zowel bouw als industrie.

VON ARX S2

De VON ARX S2 is een krachtige tweemotorige mobiele cycloonstofzuiger. Deze VON ARX S2 is de verbeterde versie van de Pullman Ermator S26. Deze cycloonafzuiging kan zeer divers worden ingezet, en is ook geschikt voor de afzuiging van asbesthoudend materia

VON ARX S3

De VON ARX S3 is een krachtige driemotorige mobiele cycloonstofzuiger. Deze VON ARX S3 is de verbeterde versie van de Pullman Ermator S36. Deze cycloonafzuiging kan zeer divers worden ingezet, en is ook geschikt voor de afzuiging van asbesthoudend materia

PULLMAN ERMATOR S13

De Pullman-Ermator S13 is een één-motorige mobiele cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging en schoonmaken in zware omstandigheden. Tevens geschikt voor afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen.

PULLMAN ERMATOR S26

De Pullman-Ermator S26 is een krachtige tweemotorige mobiele cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging bij diamantschuurmachines en is tevens geschikt voor afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen.

PULLMAN ERMATOR S36

De Pullman-Ermator S36 is de meest krachtige monofase cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging bij de grotere diamantschuurmachines en schoonmaken in zware omstandigheden.

PULLMAN ERMATOR W70P WATER- SLIBZUIGER

Deze stof- waterzuiger is speciaal ontworpen voor het afzuigen van beton- en steenstof vermengd met water. Het water wordt in de machine gescheiden van de vaste stof en kan er dankzij de unieke combinatie van filter en vlotter verwijderd worden.

PULLMAN ERMATOR C3000 VOORAFSCHEIDER

De Pullman-Ermator C3000 voorafscheider is uitgerust met longopac voor het stofvrij wisselen van de stofzuigerzakken. De C3000 vergroot de opvangcapaciteit, en verlengt de levensduur van de filters. Ideaal in combinatie met de Pullman Ermator stofzuigers.