• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Pullman Ermator

Pullman-Ermator vervaardigt een wijd gamma van HEPA cycloonstofzuigers, industriële zuigers en luchtreinigers variërend van 1 kW tot 15 kW. Er zijn monofase 230V modellen en 400V driefase modellen. Alle modellen zijn uitgerust met individueel geteste en gecertificeerde HEPA filtratie systemen. De producten van Pullman-Ermator hebben een reputatie opgebouwd van ononderbroken service, fantastische filtratie en ongekende duurzaamheid in zowel bouw als industrie.

Vorige1Volgende

PULLMAN ERMATOR S13

De Pullman-Ermator S13 is een één-motorige mobiele cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging en schoonmaken in zware omstandigheden. Tevens geschikt voor afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen.

PULLMAN ERMATOR S26

De Pullman-Ermator S26 is een krachtige tweemotorige mobiele cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging bij diamantschuurmachines en is tevens geschikt voor afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen.

PULLMAN ERMATOR S36

De Pullman-Ermator S36 is de meest krachtige monofase cycloonstofzuiger, ontworpen voor bronafzuiging bij de grotere diamantschuurmachines en schoonmaken in zware omstandigheden.

PULLMAN ERMATOR W70P WATER- SLIBZUIGER

Deze stof- waterzuiger is speciaal ontworpen voor het afzuigen van beton- en steenstof vermengd met water. Het water wordt in de machine gescheiden van de vaste stof en kan er dankzij de unieke combinatie van filter en vlotter verwijderd worden.