• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

AIRBO Stofafzuiging

AIRBO bouwstofzuigers staan bekend als dé industriële fijnstofzuiger en kwartsstofzuiger voor de bouw. Deze bouwstofzuigers beschikken over een gesloten stofsysteem voor boor-, slijp-, zaag- en freeswerk. Omdat bij de AIRBO bouwstofzuigers de HEPA- fijnstoffilters zijn verwerkt in de stofzak heeft u nooit last van zuigkrachtverlies. Door de diverse TNO certificeringen op deze fijnstofzuigers werkt u stofarm volgens de strengste normen.

AIRBO BOUWSTOFZUIGER ADS 615A 620 WATT

De Airbo ADS 615A is een éénmotorige bouwstofzuiger met de nieuwste generatie Eco Enigine- motor wat betekend dat deze 50% stiller is. De ADS 615A is uitstekend geschikt voor werkzaamheden als: boren, schuren en zagen.

AIRBO BOUWSTOFZUIGER AES 623A 620 WATT

De Airbo AES 623A is een éénmotorige bouwstofzuiger met de nieuwste generatie Eco Enigine- motor wat betekend dat deze 50% stiller is. De AES 623A is uitstekend geschikt voor werkzaamheden als: slijpen, boren, schuren en zagen.

AIRBO BOUWSTOFZUIGER AED 1223A 1240 WATT

De Airbo AED 1223A is een tweemotorige bouwstofzuiger met de nieuwste generatie Eco Enigine- motor wat betekend dat deze 50% stiller is. De AED 1223A is uitstekend geschikt voor werkzaamheden als: schuren, boren, frezen, slijpen en zagen.

AIRBO BOUWSTOFZUIGER AED 1240A 1240 WATT

De Airbo AED 1240A is een tweemotorige bouwstofzuiger met de nieuwste generatie Eco Enigine- motor wat betekend dat deze 50% stiller is. De AED 1240A is uitstekend geschikt voor werkzaamheden als: schuren, boren, frezen, slijpen en zagen.

AIRBO MACDUST VOORAFSCHEIDER HIGH EFFICIENCY COMPLEET

NIEUWE cycloon. Vangt ruim 95% van alle stof op! De professional in de bouw en installatie kan nu met één stofzuiger iedere klus aan waarbij fijnstof vrijkomt. Door nieuwe accessoires aan de stofzuiger te bevestigen kan langer, voordeliger en diverser wo

AIRBO MACDUST VOORAFSCHEIDER COMPLEET

De professional kan nu met één stofzuiger elke klus aan waarbij fijnstof vrijkomt. Door nieuwe accessoires aan de stofzuiger te bevestigen kan langer en voordeliger worden gewerkt. De voorafscheider vangt het stof op zodat de stofzuigerzak langer meegaat.

TROLLEY VOOR MACDUST VOORAFSCHEIDER

Handige Trolley voor de MacDust voorafscheider. Geschikt voor de AIRBO 40 liter model.

AIRBO MACFLOOR SET

Werk efficiënter dan ooit, met de Airbo MacFloor set. Met dit licht en wendbare set kunt u snel en eenvoudig grote oppervlakten stofzuigen. Geschikt voor alle tweemotorige AIRBO bouwstofzuigers.

AIRBO WATERZUIGER AWS 1215 1200 WATT

Deze waterzuiger is uitgevoerd met een 15 L structofoam ketel. De waterzuiger wordt geleverd met een reeks accessoires, zoals een Nucable-snoer, standaard 38 mm slang, Multiflo zuigmond (400 mm breed) en een aluminium buizenset.

AIRBO WATERZUIGER AWS 1230 1200 WATT

De zuigkracht van de Twinflo single motor zal u verrassen. Deze waterzuiger is uitgevoerd met structofoam ketel van 30L. De waterzuigers worden geleverd met een reeks accessoires.

AIRBO WATERZUIGER AWS 1270-DH

Geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen met een capaciteit van 70 liter, dus volwassen prestaties dankzij de dubbele motor. Uitgevoerd met een vlotterschaal met vlotterbal en een grofvuil filter in de ketel.

AIRBO WATERZUIGER AWD 2470-AP

Deze tweemotorige 2400W waterzuiger met volautomatische dompelpomp is ideaal voor het opzuigen van grote hoeveelheden vloeistof, bijvoorbeeld na wateroverlast door lekkage of leidingbreuk. Met dit model kunt u continu doorwerken.