• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
 • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
 • GRATIS verzending va. €200

Verzinkfrezen voor het verzinken van staal, HARDOX, RVS en aluminium.

Verzinkboren in verschillende uitvoeringen en diameters. Wij leveren uit voorraad verzinkfrezen met morsekonus aansluiting, Weldon opname en cilindrische schacht. Ook onze HSS-XE Blue-Tec verzinkboren (eventueel in handige cassette) speciaal voor het verzinken van gaten in RVS zijn standaard en uit voorraad leverbaar.

VOOR TECHNISCHE INFORMATIE OVER ONZE VERZINKBOREN KLIK HIER

HSS-XE BLUE-TEC VERZINKFREES 90°

HSS-XE verzinkfrees DIN 335 type C cilindrische schacht met 90 graden - 3 snijkanten CBN-geslepen snijhoek voorzien van hoogwaardige Blue-Tec coating voor staal en RVS toepassingen.

CASSETTE HSS-XE BLUE-TEC VERZINKFREES 90°

Cassette met assortiment van HSS-XE verzinkfrezen DIN335 type C cilindrische schacht met 90 graden - 3 snijkanten CBN-geslepen snijhoek voorzien van hoogwaardige Blue-Tec coating.

VHM BLUE-TEC VERZINKFREES 90° HARDOX

Vol hard metalen verzinkfrees type H cilindrische schacht met 90 graden - 5 snijkanten vanaf Ø 12.4 mm. voorzien van hoogwaardige Blue-Tec coating.

HSS-XE BLUE-TEC VERZINKFREES MORSEKONUS

HSS-XE verzinkfrees DIN 335 type D cilindrische schacht met 90 graden - 3 snijkanten CBN-geslepen snijhoek voorzien van hoogwaardige Blue-Tec coating voor staal en RVS toepassingen.

HSS VERZINKFREES 90° EXTRA LANG

HSS-verzinkfrees DIN335 type C cilindrische schacht 90 graden 3 snijkanten CBN-geslepen. Door de diep ingeslepen spaangroef zijn de snijkanten absoluut scherp.

HSS VERZINKFREES 90° ALU

HSS-verzinkfrees DIN335 type C cilindrische schacht 90 graden 3 snijkanten CBN-geslepen. Door de diep ingeslepen spaangroef zijn de snijkanten absoluut scherp.

HSS VERZINKFREES 60°

HSS-verzinkfrees DIN335 type C cilindrische schacht 60 graden 3 snijkanten CBN-geslepen. Door de diep ingeslepen spaangroef zijn de snijkanten absoluut scherp.

HSS VERZINKFREES 120°

HSS-verzinkfrees DIN335 type C cilindrische schacht 120 graden 3 snijkanten CBN-geslepen. Door de diep ingeslepen spaangroef zijn de snijkanten absoluut scherp.

HSSE VERZINKFREES 90° MET SCHUIN GAT

HSSE Co5 verzinkfrees met schuin gat 90 graden cilindrische schacht.

HM+ DRAADEIND ONTBRAMER

HM+ Draadeind ontbramer voor het ontbramen van draadeinden. Past rechtstreeks op de hand boormachine.

HSS KOPVERZINKFREES FIJNPASSING

Kopverzinkfrezen 180 graden met cyl schacht fijnpassing voor doorlopende gaten. Met vaste geleidepen.

HSS KOPVERZINKFREES MIDDELPASSING

Kopverzinkfrezen 180 graden met cyl schacht fijnpassing voor doorlopende gaten. Met vaste geleidepen.

HSS KOPVERZINKFREES KERNGATEN

Kopverzinkfrezen 180 graden met cyl schacht fijnpassing voor doorlopende gaten. Met vaste geleidepen.

Verzinkfrezen voor staal, roestvaststaal, HARDOX, aluminium en andere materialen.

Verzinkfrees voor RVS en HARDOXB&M Techniek levert uit voorraad een omvangrijk assortiment verzinkboren, naast onze compleet nieuwe lijn verzinkboren de HSS-XE Blue-Tec verzinkfrees 90° leveren wij verzinkboren in alle denkbare uitvoeringen zoals : 

 • HSS Verzinkboren met cilindrische schacht in diverse lengtes
 • HSS Verzinkboren met bitopname
 • HSS Verzinkboren met morsekonus
 • HSS Verzinkboren speciaal voor aluminium
 • HSS Cobalt Verzinkfrezen speciaal voor RVS
 • HSS Verzinkfrezen met TiN coating
 • Vol hardmetaal verzinkfrezen speciaal voor HARDOX 500
 • Verzinkfrezen met tophoek van 60 en 120 graden
 • Kopverzinkfrezen

 

HSS-XE Blue-Tec verzinkboren in diverse lengtes, aansluitingen en tophoek.

De HSS-XE Blue-Tec verzinkfrezen zijn uitermate geschikt voor het ontbramen en verzinken in de meest voorkomende materialen zoals staal en RVS maar ook voor de bewerking van kunststof en non-ferro materialen kunnen de HSS-XE Blue-Tec verzinkboren perfect toegepast worden. Wij leveren dit type verzinkfrees met normale, lange en extra lange schachtlengte. Ook verzinkfrezen met afwijkende opname zoals bijvoorbeeld verzinkfrezen met morsekonus en verzinkfrezen met een 1/4" bitopname zijn standaard en uit voorraad leverbaar. De meest voorkomende tophoek van een verzinkfrees is 90 graden maar ook verzinkboren met afwijkende tophoeken zoals 60 en 120 graden is standaard leverbaar.

HSS Verzinkfrezen voor de bewerking van aluminium

Onze HSS verzinkfrees ALU is specifiek voor aluminium. De robuuste verzinkboor is ideaal voor het ontbramen en moeiteloos verzinken van aluminium en andere zachte materialen. De spaangroef van deze verzinkboor is speciaal geslepen zodat de snijkanten niet vastlopen in het zachtere aluminium en er een glad en braamvrij verzinkt gat ontstaat.

Vol Hardmetalen verzinkfrezen voor her verzinken van HARDOX 400 en HARDOX 500

Voor de bewerking van extreme staalsoorten hebben wij de VHM Blue-Tec verzinkfrees 90° - HARDOX in ons programma. Deze verzinkfrees is speciaal ontworpen voor het verzinken van gaten in HARDOX 400 en HARDOX 500 en gehard staal tot 1400 N/mm2. Door de toevoeging van de Blue-Tec coating is deze verzinkfrees erg slijtvast geworden en kan zodoende toegepast worden in exotische materialen zoals Inconell Hastelloy en Nimonic.