• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Polijstpasta van Menzerna voor hoogglans polijsten van RVS.

Polijstpasta van Menzerna is een kwalitatief hoogwaardige polijstpasta voor het hoogglans polijsten van RVS. Deze polijstpasta is verkrijgbaar in vloeibaar en vaste vorm. De vloeibare polijstpasta wordt gebruikt voor absolute hoogglans op RVS in combinatie met microvezelpads.

DYNABRADE VLOEIBARE POLIJSTPASTA

Dynabrade vloeibare polijstpasta is het middel om absolute superhoogglans op RVS te verkrijgen. Deze Dynabrade vloeibare polijstpasta is speciaal voor de laatste stap bij het super hoogglans polijsten van RVS gebruiken met een microvezepad.

POLIJSTPASTA MENZERNA 523 N6

Strong Cut polijstpasta zeer hoge materiaalafname maar met weinig glans.

POLIJSTPASTA MENZERNA 439T

Pre Polish polijstpasta met hoge materiaalafname bij redelijke glans. Deze 439T polijstpasta van Menzerna is zeer geschikt voor RVS, daarnaast ook prima te gebruiken voor het polijsten van aluminium.

POLIJSTPASTA MENZERNA P126

Final Finish polijstpasta Lage materiaalafname bij een glanzend resultaat. Deze P126 polijstpasta van Menzerna is zeer geschikt voor RVS, daarnaast ook prima te gebruiken voor het polijsten van aluminium.

POLIJSTPASTA MENZERNA P175

Super Finish polijstpasta voor zeer hoog en diep glanzend eindresultaat.

POLIJSTPASTA MENZERNA M5

Super Finish droge polijstpasta voor zeer hoog en diep glanzend eindresultaat. De M5 super hoogglans polijstpasta van Menzerna is zeer geschikt voor RVS, daarnaast ook prima te gebruiken voor het polijsten van aluminium.

SLIJPVET

Slijpvet voorkomt het dichtslibben van schuurbanden en schuurschijven bij aluminium. Slijpvet kan ook gebruikt worden bij schuren en voorpolijsten van RVS voor een minder aggresief schuurresultaat en een betere warmteverdeling.

WEENSE KALK

Weense kalk absorbeert de vetvlekken en restanten van polijstpasta.

MICROVEZELDOEK VOOR POLIJSTEN

Microvezeldoek voor de laatste behandeling van hoogglans gepolijst RVS. Te gebruiken in combinatie met weense kalk.