• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

Ruimers in de verschillende uitvoeringen, handruimers, machineruimer en verstelbare ruimers.

B&M Techniek levert een zeer groot assortiment ruimers met gattolerantie H7 direct uit voorraad. Wij leveren diverse modellen voor verschillende toepassingen zoals, handruimers, verstelbare ruimers, machineruimers en klinknagelgatruimers.

Vorige1|2

HSS HANDRUIMER CILINDRISCHE SCHACHT H7

HSS Handruimer met cilindrische schacht DIN 206 B F7 stoomontlaten groeven voor staal

HSS HANDRUIMER CILINDRISCHE SCHACHT H7 INCHES

HSS Handruimer met cilindrische schacht DIN 206 B F7 stoomontlaten groeven voor staal

HSS HANDRUIMER BERG SYSTEEM H7

HSS Handruimer met H7 passing, voorboren tot 1 mm kleiner dan de gewenste diameter, de ruimer centreert en voedt zichzelf, zodat ook onder moeilijke omstandigheden gemakkelijk H7 geruimd kan worden.

HSS VERSTELBARE HANDRUIMER H7

HSS verstelbare handruimer, met cilindrische schacht en vierkant DIN 10, rechtssnijdend. Voor enkele gaten en serieruimen in de meest voorkomende materialen, ook moeilijk te verwerken materialen. Niet geschikt voor blinde gaten.

HSS VERSTELBARE HANDRUIMER H7 EXTRA LANG

HSS verstelbare handruimer (extra lang), met cilindrische schacht en vierkant DIN 10, rechtssnijdend. Voor enkele gaten en serieruimen in de meest voorkomende materialen.

HSS VERSTELBARE HANDRUIMER ENKELE GELEIDING

HSS verstelbare handruimer voorzien van enkele geleiding met cilindrische schacht en vierkant DIN 10, rechtssnijdend. Voor enkele gaten en serieruimen in de meest voorkomende materialen.

HSS VERSTELBARE HANDRUIMER DUBBELE GELEIDING

HSS verstelbare handruimer voorzien van dubbele geleiding met cilindrische schacht en vierkant DIN 10, rechtssnijdend. Voor enkele gaten en serieruimen in de meest voorkomende materialen.

HSS VERSTELBARE HANDRUIMER KLEPGELEIDINGRUIMER

HSS verstelbare handruimer voorzien van klepgeleiding, speciale ruimer voor de automotive industrie.

HSS MACHINERUIMER H7 RECHTE GROEVEN

HSS Machineruimer met H7 passing voorzien van rechte groeven voor het ruimen van blinde gaten in gietijzer en zachte non-ferro metalen.

HSS MACHINERUIMER H7

HSS Machineruimer met H7 passing voorzien van cilindrische opname. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in staal met een treksterkte tot 1000 n/mm2.

HSS-E MACHINERUIMER H7

HSS-E Cobalt gelegeerde machineruimer met H7 passing voorzien van cilindrische opname. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in RVS en staal met een treksterkte tot 1400 n/mm2.

VHM- MG MACHINERUIMER H7

Vol hard metalen machineruimer voor seriematig ruimen van blinde en doorlopende gaten in o.a. hooggelegeerde staal- en RVS soorten, aluminium en gietijzer.

VHM- MG MACHINERUIMER H7 MET KOELKANAAL

Vol hard metalen machineruimer met koelkanaal voor seriematig ruimen van blinde en doorlopende gaten in o.a. hooggelegeerde staal- en RVS soorten, aluminium en gietijzer.

HSS-E PRECISIE MACHINERUIMER - 0,01 MM OPLOPEND

HSS-E Cobalt gelegeerde precisie machineruimers verkrijgbaar oplopend met 0,01 mm. Ruimer met H7 passing voorzien van cilindrische opname. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in RVS en staal met een treksterkte tot 1400 n/mm2.

HSS-E MACHINERUIMER H7 EXTRA LANG

HSS-E Cobalt gelegeerde en lange uitvoering machineruimer met H7 passing. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in RVS en staal met een treksterkte tot 1400 n/mm2.

HSS-E MACHINESCHILRUIMER H7

HSS-E Cobalt gelegeerde uitvoering machineschilruimer met H7 passing. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten waarbij hogere materiaalafname gewenst is, inzetbaar in RVS en staal met een treksterkte tot 1400 n/mm2.

HSS MACHINERUIMER H7 - RECHTE GROEVEN - MORSEKONUS

HSS Machineruimer H7 met morsekonus aansluiting voorzien van rechte groeven voor het ruimen van blinde gaten in gietijzer en zachte non-ferro metalen.

HSS MACHINERUIMER H7 MET MORSEKONUS

HSS Machineruimer met H7 passing en morsekonus opname. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in staal met een treksterkte tot 1000 n/mm2.

HSS-E MACHINERUIMER H7 MET MORSEKONUS

HSS-E Cobalt gelegeerde machineruimer met H7 passing voorzien van morsekonus opname. Voor het machinaal ruimen van blinde en doorlopende gaten in RVS en staal met een treksterkte tot 1400 n/mm2.