• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

GRIT Bandschuurmachines voor de staal- en RVS bewerking. 

GRIT by FEIN – Modulair opgebouwde bandschuurmachines die optimaal zijn aangepast aan de toepassingen van de metaalbewerking. Een zeer rendabel systeem voor elke eis en voor de meest uiteenlopende toepassingen – voor bandschuren en ontbramen evenals voor radius-of rondslijpen. Voor de hele bandbreedte van de staal- en RVS bewerking.

VOOR MEER INFORMATIE OVER GRIT BANDSCHUURMACHINES KLIK HIER

GRIT GX 75 BANDSCHUURMACHINE

Bandslijpmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor werkplaats en kleine seriën. Voorzien van afneembare spaanbak en in hoogte instelbare vlakslijptafel voor lineair vlakslijpen.

GRIT GX 75 2H BANDSCHUURMACHINE

Bandslijpmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor werkplaats en kleine seriën. Voorzien van 2 snelheden en voorzien van afneembare spaanbak en in hoogte instelbare vlakslijptafel voor lineair vlakslijpen.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GKS 75

Stationaire compacte bandschuurmachine GKS de passende oplossing voor in de werkplaats. De GKS 75 is ideaal voor metaalbewerkers die op het contactwiel slijpen. De machine neemt weinig plaats in beslag.

GRIT RONDSLIJPMODULE GXC

Rondslijpmachine voor perfecte oppervlaktes van metalen en roestvrijstalen buizen en assen. Hoge werksnelheid bij hoogste oppervlaktekwaliteit. Voor het slijpen van buizen en assen van Ø 10 - 100 mm.

GRIT KOELSMEERMODULE GXW

Koelvloeistof module voor het proffesioneel natslijpen. Te gebruiken in combinatie met de GRIT bandschuurmachines.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GI 100

Kleine bandslijpmachine met hoog vermogen voor universeel gebruik van kleinere werkstukken. Voor mobiel gebruik in werkplaats of montagewagen. Draaistroommotor 1500 W / 400 Volt

GRIT BANDSCHUURMACHINE GI 75

Bandschuurmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GI 75 2H

Bandschuurmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental. Voorzien van 2 snelheden.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GI 150

Bandschuurmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GI 150 2H

Bandschuurmachine met hoog vermogen, modulair uitbreidbaar, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental. Voorzien van 2 snelheden, ideaal voor schuren en slijpen van RVS.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIS 75

Bandschuurmachine met hoog vermogen, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental. Voorzien van gepatenteerd bandspansysteem. Inclusief stabiele machinevoet.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIS 150

Bandschuurmachine 150 mm. met hoog vermogen, voor industriële en seriële toepassingen. Uiterst robuuste driefasenmotor voor slijpen met constant toerental. Voorzien van gepatenteerd bandspansysteem. Inclusief stabiele machinevoet.

GRIT ONTBRAAMMACHINE GXE

Uiterst effectieve ontbraammachine voor werkplaats en kleine seriën. Modulair uitbreidbaar met stabiele machinevoet ook met geïntegreerde afzuiging. Voor ontbramen van metalen buizen, profielen, vlak materiaal tot een werkstukbreedte van 75mm.

GRIT ONTBRAAMMACHINE GIE

Uiterst effectieve ontbraammachine voor industrieel serieel ontbramen. Toerentallen optimaal voor metaal- en roestvrijstaalbewerking met 1500/ 3000 /min. Modulair uitbreidbaar met stabiele machinevoet ook met geïntegreerde afzuiging.

GRIT RONDSLIJPMACHINE GIC

Rondslijpmodule voor industrieel rondslijpen in serie. Voor industrieel rondslijpen van buizen tot een lengte van 6 m met optionele buisgeleiding. Voor de bewerking van buisdiameters van 10 tot 130 mm. Koel oppervlak en lange levensduur van de slijpbanden

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIMS 75

Mobiele verplaatsingseenheid voor effectief slijpen "ter plekke" op de grond. Comfortabele werkhouding door staande werkhouding. Zeer effectief slijpen en glad maken van lassen op de grond.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIMS 150

Mobiele verplaatsingseenheid met schuurbandbreedte van 150 mm. voor effectief slijpen "ter plekke" op de grond. Comfortabele werkhouding door staande werkhouding. Zeer effectief slijpen en glad maken van lassen op de grond.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIMS 75 2H

Mobiele verplaatsingseenheid voor effectief slijpen "ter plekke" op de grond. Comfortabele werkhouding door staande werkhouding. Zeer effectief slijpen en glad maken van lassen op de grond.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIMS 150 2H

Mobiele verplaatsingseenheid voor effectief slijpen "ter plekke" op de grond. Comfortabele werkhouding door staande werkhouding. Zeer effectief slijpen en glad maken van lassen op de grond.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GIMS 75-6

Mobiele verplaatsingseenheid voor effectief slijpen "ter plekke" op de grond. Comfortabele werkhouding door staande werkhouding. Zeer effectief slijpen en glad maken van lassen op de grond. Voorzien van zware 6 kW motor.

De GRIT bandschuurmachine voor professioneel afbramen en slijpen in de metaalindustrie

De GRIT bandschuurmachine is een krachtige bandschuurmachine waarop u bij professioneel werken kunt vertrouwen op de zeer robuuste constructie, een eenvoudige montage en handige hulpmiddelen wat het werken en
de bediening erg eenvoudig maakt.

Ook het vlakslijpen hoort bij de GRIT bandschuurmachine tot de standaardmogelijkheden. Een groot slijpbereik van 75 × 420 mm is voor de GRIT machines net zo vanzelfsprekend als de eenvoudige bandinstelling.

Door het hoge motorvermogen zijn de GRIT bandslijpmachines uiterst krachtig. Een snelle, hoge afslijpcapaciteit en comfortabel werken zijn hierdoor gegarandeerd. Deze bandschuurmachines zijn leverbaar met een bandafmeting van 75 x 2000 mm. en 150 x 2000 mm.

De GRIT bandschuurmachines werken trillingsarm en garanderen stofvrij werken door hun gepatenteerde slijpsel opvangsysteem.
Afslijpen, wegwerken van lasnaden, afkanten, ontbramen of vlakslijpen met de GRIT bandschuurmachines werkt u altijd optimaal.