Fiberschijven voor glad en vlak afwerken van RVS en stalen oppervlakken.

 

Fiberschijven zijn bij uitstek geschikt voor ontbramen, lassen glad afwerken en walshuid verwijderen. Onze fiberschijven kenmerken zich door een hoge materiaalafname en standtijd, bij een optimaal gelijkmatig schuurbeeld. Wij leveren fiberschijven voor uiteenlopende toepassingsgebieden zoals staal, roestvrijstaal en aluminium.

 1. 3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 982C

  3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 982C

  Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

 2. 3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 987C

  3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 987C

  Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

 3. FIBERSCHIJF CS 561

  FIBERSCHIJF CS 561

  Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel.

 4. FIBERSCHIJF FS 764 ACT

  FIBERSCHIJF FS 764 ACT

  Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel. Door speciale nieuwe ACT techniek ook geschikt voor de bewerking van roestvaststaal.

 5. FIBERSCHIJF CS 565

  FIBERSCHIJF CS 565

  Fiberschijf met een hoog afnamevermogen voor zwaar schuurwerk en ontbramen van staal en RVS met Zirkoonoxide schuurkorrel.

 6. FIBERSCHIJF CS 570

  FIBERSCHIJF CS 570

  Fiberschijf met een lange levensduur door de toegevoegde multibinding speciaal voor het koel slijpen van RVS en hooggelegeerd staal.

 7. FIBERSCHIJF FS 966 ACT

  FIBERSCHIJF FS 966 ACT

  Fiberschijf voor verhoogde prestaties en zeer lange levensduur door een zelfslijpende keramische schuurkorrel uitgevoerd met multibinding voor koel slijpen.

 8. STEUNSCHIJF ST 358

  STEUNSCHIJF ST 358

  Steunschijf met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.

 9. STEUNSCHIJF ST 358 A

  STEUNSCHIJF ST 358 A

  Steunschijf geribbeld met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.