• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Fiberschijven voor glad en vlak afwerken van RVS en stalen oppervlakken.

Fiberschijven zijn bij uitstek geschikt voor ontbramen, lassen glad afwerken en walshuid verwijderen. Onze fiberschijven kenmerken zich door een hoge materiaalafname en standtijd, bij een optimaal gelijkmatig schuurbeeld. Wij leveren fiberschijven voor uiteenlopende toepassingsgebieden zoals staal, roestvrijstaal en aluminium.

VOOR TECHNISCHE INFORMATIE OVER FIBERSCHIJVEN KLIK HIER

3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 982C

Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

3M CUBITRON 3 FIBERSCHIJF 1182C

De 3M Cubitron 3 Fiberschijf 1182C is voorzien van opnieuw ontworpen 3M Precision Shaped Grain, waardoor de legendarische snelheid en levensduur van 3M Cubitron Performance schuurmaterialen naar een nieuw niveau worden getild.

3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 982CX

Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. met vernieuwde 3M nauwkeurig gevormde korrel en verbeterde constructie, snijdt de 982CX 33% sneller dan de welbekende 982C.

3M CUBITRON 3 FIBERSCHIJF 1187C

De 3M™ Cubitron™ 3 Fiberschijf 1187C is voorzien van opnieuw ontworpen 3M Precision Shaped Grain, waardoor de legendarische snelheid en levensduur van 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen naar een nieuw niveau worden getild.

3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 987C

Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

NITROFLEX SEMI FLEX SCHIJF ALUMINIUM OXIDE

Half flexibele schuurschijf speciaal voor de metaal industrie, speciaal voor walshuid, verf en stickers te verwijderen. Schijf dient gebruikt te worden met steunschijf.

FIBERSCHIJF CS 561

Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel.

FIBERSCHIJF FS 764 ACT

Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel. Door speciale nieuwe ACT techniek ook geschikt voor de bewerking van roestvaststaal.

FIBERSCHIJF CS 565

Fiberschijf met een hoog afnamevermogen voor zwaar schuurwerk en ontbramen van staal en RVS met Zirkoonoxide schuurkorrel.

FIBERSCHIJF CS 570

Fiberschijf met een lange levensduur door de toegevoegde multibinding speciaal voor het koel slijpen van RVS en hooggelegeerd staal.

FIBERSCHIJF FS 966 ACT

Fiberschijf voor verhoogde prestaties en zeer lange levensduur door een zelfslijpende keramische schuurkorrel uitgevoerd met multibinding voor koel slijpen.

STEUNSCHIJF ST 358

Steunschijf met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.

STEUNSCHIJF ST 358 A

Steunschijf geribbeld met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.

Fiberschijven voor het glad en strak afwerken van staal en RVS.

Klingspor fiberschijven kenmerken zich door een hoge materiaalafname en standtijd, bij een optimaal gelijkmatig schuurbeeld. De fiberschijven zijn uitermate geschikt voor ontbramen, lassen glad afwerken, walshuid verwijderen en als voorbewerking bij polijsten. De vijf verschillende typen fiberschijven zijn onderverdeeld in verschillende toepassingen.

Klingspor fiberschijf CS 561

Deze fiberschijf met aluminiumoxide schuurkorrel is van een standaard kwaliteit en geschikt voor de bewerking van hout, metaal en non-ferro metalen. Type CS 561 is verkrijgbaar in veel verschillende diameters tot max. Ø 235 mm.

Klingspor fiberschijf FS 764 ACT

De FS 764 ACT fiberschijf is ook uitgevoerd met aluminiumoxide schuurkorrels maar tevens voorzien van speciale Advanced Coating Technologie. Deze schuurschijf is verkrijgbaar in Ø115, Ø125 en Ø180 mm.

Klingspor fiberschijf CS 565

Deze fiberschijven zijn optimaal voor de bewerking van staal. Hoge materiaalafname gecombineerd met een zeer lange standtijd zorgen ervoor dat de CS 565 fiberschijf erg populair is in de metaalverwerkende industrie. Deze fiberschijf is voorzien van zirkoonoxide schuurkorrels waardoor de schijf veel langer zijn werk blijft doen als bij de schuurschijven met aluminiumoxide schuurkorrel.

Klingspor fiberschijf CS 570 multibinding

De CS 570 fiberschijf is een schijf met een hoog materiaalafnemend vermogen en een lange levensduur. Door de toegevoegde multibinding kan met deze fiberschijf geslepen worden zonder veel warmte in het werkstuk te brengen. Door deze eigenschap is de CS 570 bij uitstek geschikt voor het schuren en slijpen van roestvaststaal.

Klingspor fiberschijf FS 966 ACT multibinding

Deze fiberschijf behoort door de toepassing van keramische schuurkorrels en multibinding voor koel slijpen tot de top binnen het segment. De FS 966 fiberschijven zijn door de multibinding en de zelfslijpende keramische schuurkorrels speciaal geschikt voor het slijpen van zwaar slijpwerk in de roestvaststaal industrie. Maar ook voor uitstekende resultaten bij de bewerking van dun RVS plaatwerk waarbij het in alle gevallen gewenst is om zo min mogelijk warmte in te brengen.

Steunschijven voor fiberschijven

Steunschijven voor de fiberschijven zijn er in verschillende hardheden type ST 358 is de standaard steunschijf en is vervaardigd van een soepele kunststof die zich goed vlak laat drukken tijdens het gebruik. De ST 358 A is een hardere steunschijf en voorzien van een geribbeld oppervlak waardoor de fiberschijven optimaal gekoeld worden, deze steunschijf is speciaal bedoeld voor zware slijpwerkzaamheden met grove korrel in staal en roestvaststaal.