• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

Fiberschijven voor glad en vlak afwerken van RVS en stalen oppervlakken.

Fiberschijven zijn bij uitstek geschikt voor ontbramen, lassen glad afwerken en walshuid verwijderen. Onze fiberschijven kenmerken zich door een hoge materiaalafname en standtijd, bij een optimaal gelijkmatig schuurbeeld. Wij leveren fiberschijven voor uiteenlopende toepassingsgebieden zoals staal, roestvrijstaal en aluminium.

Vorige1Volgende

3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 982C

Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

3M CUBITRON II FIBERSCHIJF 987C

Fiberschijf voorzien van het nieuwe gepatenteerde 3M Cubitron 2 schuurmateriaal. Het Cubitron 2 materiaal bestaat uit driehoekig gekalibreerde schuurmineralen met een zeer lange standtijd.

FIBERSCHIJF CS 561

Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel.

FIBERSCHIJF FS 764 ACT

Fiberschijf voor de bewerking van staal en non-ferro metalen met aluminiumoxide schuurkorrel. Door speciale nieuwe ACT techniek ook geschikt voor de bewerking van roestvaststaal.

FIBERSCHIJF CS 565

Fiberschijf met een hoog afnamevermogen voor zwaar schuurwerk en ontbramen van staal en RVS met Zirkoonoxide schuurkorrel.

FIBERSCHIJF CS 570

Fiberschijf met een lange levensduur door de toegevoegde multibinding speciaal voor het koel slijpen van RVS en hooggelegeerd staal.

FIBERSCHIJF FS 966 ACT

Fiberschijf voor verhoogde prestaties en zeer lange levensduur door een zelfslijpende keramische schuurkorrel uitgevoerd met multibinding voor koel slijpen.

STEUNSCHIJF ST 358

Steunschijf met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.

STEUNSCHIJF ST 358 A

Steunschijf geribbeld met spanmoer voor fiber- en schuurpapierschijven.