• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

FLEX Satineermachine | FLEX Buizenslijper | FLEX Polijstmachine

B&M Techniek levert de machines uit het FLEX programma direct uit voorraad. De FLEX satineermachine BSE 14-3 Trinoxflex compleet met alle schuurbanden, scotch brite banden en polijst borstels wordt uit voorraad geleverd.

SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 SET

De nieuwe FLEX satineermachine BSE 14-3 voor briljante oppervlakken schaduwvrije en overgangloze roestvaststalen oppervlakken zijn de specialiteit van deze machine. Deze satineermachine wordt geleverd in een kunststof koffer met een omvangrijk toebehoor.

SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3

De nieuwe FLEX satineermachine BSE 14-3 voor briljante oppervlakken schaduwvrije en overgangloze roestvaststalen oppervlakken zijn de specialiteit van deze machine.

FLEX SATINEER EN RONDSLIJPMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 INOX SET

Satineermachine en buizenslijp machine met alle benodigde schuurbanden en borstels in een stevige kunststof koffer. Gemakkelijk wisselen van satineermachine naar buizenschuurmachine door middel van een handig snelwissel systeem.

SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BBE 14-3 MET STOFAFZUIGING

De BBE 14-3 is uitermate geschikt voor het borstelen van hout. Het resultaat hiervan is dat het zachtere hout tussen de hardere houtnerven wordt verwijdert. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

FINIT EASY LASNAADSLIJPER

De Finit-easy lasnaadslijper komt in de meest moeilijk te bereiken plaatsen het best tot zijn recht voor een perfecte lasafwerking bij leuningen buisconstructies en andere nauwe plaatsen.

FINIT ALL HAAKSE SLIJPER

De Finit-all haakse slijper komt in de meest moeilijk te bereiken plaatsen het best tot zijn recht voor een perfecte lasafwerking bij leuningen buisconstructies en andere nauwe plaatsen. De machine wordt geleverd in een handige koffer met o.a. bijbehorend

FLEX EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ORE 5-150 EC

FLEX excentrische schuurmachine ORE 5-150 EC met variabel toerental. Voor het schuren matteren en finishen van RVS, staal en andere materialen.

FLEX DELTA SCHUURMACHINE ODE 100-2

FLEX delta schuurmachine ODE 2-100 EC met koolborstelloze motor en regelbaar toerental. Voor het schuren van staal, RVS, hout en andere materialen.

FLEX RONDSLIJPMACHINE BRE 8-4 9 IN SET

De FLEX rondslijpmachine BRE 8-4 9 trinoxflex in set beschikt over een: regelbaar toerental, zachte aanloop, heropstartbeveiliging na stroomonderbreking, overbelastingsbeveiliging en temperatuurbeveilig

FLEX POWERFILE FBE 8-140 Set

Deze bandvijlmachine van FLEX komt in alle hoeken sponningen en gleuven maar is ook zeer geschikt voor buizen en rondingen. In deze profi-set uitvoering is een omvangrijk toebehoor in een praktische kunststof koffer toegevoegd.

FLEX SCHUURMACHINE SFE 8-2 115

Overal waar het heel nauw is is de FLEX SFE 8-2 115 in zijn element. De zeer vlakke schuurkop komt in sleuven en openingen vanaf 13 mm. Dit spaart moeizame handenarbeid bij moeilijk bereikbare plaatsen.

FLEX RECHTE SLIJPMACHINE H 1105 VE

De FLEX rechte slijpmachine met laag en regelbaar toerentalvoor gebruik van stiftslijpmoppen.

FLEX RECHTE SLIJPMACHINE DGE 8-32

De FLEX rechte slijpmachine met hoog regelbaar toerentalvoor gebruik van stiftfrezen.