FLEX Satineermachine | FLEX Buizenslijper | FLEX Polijstmachine

 

B&M Techniek levert de machines uit het FLEX programma direct uit voorraad. Zoals de satineermachine de LP 1503 VR van FLEX, De buizenslijper van FLEX type LRP 1503 VRA maar ook de speciale en krachtige polijstmachines worden uit voorraad geleverd.

 1. SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 SET

  SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 SET

  De nieuwe FLEX satineermachine BSE 14-3 voor briljante oppervlakken schaduwvrije en overgangloze roestvaststalen oppervlakken zijn de specialiteit van deze machine. Deze satineermachine wordt geleverd in een kunststof koffer met een omvangrijk toebehoor.

 2. SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3

  SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3

  De nieuwe FLEX satineermachine BSE 14-3 voor briljante oppervlakken schaduwvrije en overgangloze roestvaststalen oppervlakken zijn de specialiteit van deze machine.

 3. FLEX SATINEER EN RONDSLIJPMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 INOX SET

  FLEX SATINEER EN RONDSLIJPMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 INOX SET

  Satineermachine en buizenslijp machine met alle benodigde schuurbanden en borstels in een stevige kunststof koffer. Gemakkelijk wisselen van satineermachine naar buizenschuurmachine door middel van een handig snelwissel systeem.

 4. SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BBE 14-3 MET STOFAFZUIGING

  SATINEERMACHINE TRINOXFLEX BBE 14-3 MET STOFAFZUIGING

  De BBE 14-3 is uitermate geschikt voor het borstelen van hout. Het resultaat hiervan is dat het zachtere hout tussen de hardere houtnerven wordt verwijdert. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

 5. FINIT EASY LASNAADSLIJPER

  FINIT EASY LASNAADSLIJPER

  De Finit-easy lasnaadslijper komt in de meest moeilijk te bereiken plaatsen het best tot zijn recht voor een perfecte lasafwerking bij leuningen buisconstructies en andere nauwe plaatsen.

 6. FINIT ALL HAAKSE SLIJPER

  FINIT ALL HAAKSE SLIJPER

  De Finit-all haakse slijper komt in de meest moeilijk te bereiken plaatsen het best tot zijn recht voor een perfecte lasafwerking bij leuningen buisconstructies en andere nauwe plaatsen. De machine wordt geleverd in een handige koffer met o.a. bijbehorend

 7. FLEX RONDSLIJPMACHINE BRE 8-4 9 IN SET

  FLEX RONDSLIJPMACHINE BRE 8-4 9 IN SET

  De FLEX rondslijpmachine BRE 8-4 9 trinoxflex in set beschikt over een: regelbaar toerental, zachte aanloop, heropstartbeveiliging na stroomonderbreking, overbelastingsbeveiliging en temperatuurbeveilig

 8. FLEX POWERFILE FBE 8-140 Set

  FLEX POWERFILE FBE 8-140 Set

  Deze bandvijlmachine van FLEX komt in alle hoeken sponningen en gleuven maar is ook zeer geschikt voor buizen en rondingen. In deze profi-set uitvoering is een omvangrijk toebehoor in een praktische kunststof koffer toegevoegd.

 9. FLEX HANDBANDSCHUURMACHINE LBR 1506 VRA

  FLEX HANDBANDSCHUURMACHINE LBR 1506 VRA

  Deze handbandschuurmachine kan uitstekend gebruikt worden om lasnaden te slijpen maar is ook zeer geschikt om als buizenslijper te gebruiken voor buizen met grotere radiussen.

 10. FLEX LINEAIRE SCHUURMACHINE ST 1005 VE

  FLEX LINEAIRE SCHUURMACHINE ST 1005 VE

  De lineaire beweging maakt dat deze FLEX machine in de meest moeilijke hoeken kan komen. Deze machine is bij uitstek geschikt om een borstelstructuur te krijgen op roestvaststaal daar waar een satineermachine niet bij kan komen.

 11. FLEX SCHUURMACHINE X 1107 VE

  FLEX SCHUURMACHINE X 1107 VE

  De sterke allroundschuurder met variabel toerental voor grof en fijn schuren van roestvaststaal hout en gelakte materialen. Door extreem hoge slag van 8 mm. een snelle afname en toch een fijn slijpbeeld.

 12. FLEX SCHUURMACHINE LL 1107 VEA PINOKKIO

  FLEX SCHUURMACHINE LL 1107 VEA PINOKKIO

  Overal waar het heel nauw is is de Pinokkio in zijn element. De zeer vlakke schuurkop komt in sleuven en openingen vanaf 15 mm. Dit spaart moeizame handenarbeid bij moeilijk bereikbare plaatsen.

 13. FLEX RECHTE SLIJPMACHINE H 1105 VE

  FLEX RECHTE SLIJPMACHINE H 1105 VE

  De FLEX rechte slijpmachine met laag en regelbaar toerentalvoor gebruik van stiftslijpmoppen.

 14. FLEX RECHTE SLIJPMACHINE H 1127 VE

  FLEX RECHTE SLIJPMACHINE H 1127 VE

  De FLEX rechte slijpmachine met hoog regelbaar toerentalvoor gebruik van stiftfrezen.