• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Vloerzaagmachines

B&M Techniek levert de asfalt- en vloerzaagmachines van NORTON - Clipper. Natuurlijk zijn voor deze vloerenzaagmachines ook de diamantzaagbladen voor asfalt en beton direct uit voorraad beschikbaar.

NORTON CLIPPER C51 VLOERZAAGMACHINE

Compacte vloerzaagmachine voor het zagen van beton en asfalt.

NORTON CLIPPER CS401 VLOERZAAGMACHINE

Vloerzaagmachine voor het zagen van beton en asfalt. Door het brede frame is deze vloerenzaag uitermate geschikt voor zwaar gebruik. Door de instelbare vergrendeling is een continue controle op de zaagdiepte mogelijk.

NORTON CLIPPER CS451 VLOERZAAGMACHINE

Vloerzaagmachine voorzien van trilling-dempers voor het trillingsarm zagen van beton en asfalt. Door het brede frame is deze vloerenzaag uitermate geschikt voor zwaar gebruik. Door de instelbare vergrendeling is een continue controle op de zaagdiepte moge

NORTON CLIPPER CS1 VLOERZAAGMACHINE

Vloerzaagmachinevoor het zagen van beton en asfalt. Door het gelasten stalen frame is deze vloerenzaag uitermate geschikt voor zwaar gebruik. De regelbare waterkoeling aan beide zeide van het zaagblad, verhoogt de standtijd van het zaagblad.

NORTON CLIPPER CSB1 VLOERZAAGMACHINE

Vloerzaagmachine voor het zagen van beton en asfalt. Door het gelasten stalen frame is deze vloerenzaag uitermate geschikt voor zwaar gebruik. De CSB1 is in te stellen naar eigen gebruikerseisen.