ROTACON Metaalbewerkingsvloeistoffen, snijolie, boor-zaag olie en zaag vernevelingsolie.

 

B&M Techniek levert uit voorraad alle metaalbewerkingsvloeistoffen van Rotacon. De snij- en koelvloeistoffen van Rotacon kenmerken zich door hun uitstekende snijeigenschappen. Speciaal voor lintzaagmachines met een olievernevelsysteem heeft B&M Techniek de Rotacon zaagvernevel snijolie. 

 1. ROTACON SNIJOLIE

  ROTACON SNIJOLIE

  Rotacon snijolie is een technisch hoogwaardige snijolie. Rotacon snijolie heeft als eigenschap een zeer hoge verdampingstemperatuur waardoor de olie ook bij hogere voedingen en snijsnelheden een uitstekende bescherming biedt en productieverhogend werkt.

 2. ROTACON NEVELSNIJOLIE VOOR LINTZAGEN

  ROTACON NEVELSNIJOLIE VOOR LINTZAGEN

  ROTACON Nevelsnijolie SSH 15 is een dunne reuk- en kleurloze snijolie gebaseerd op synthetische hydroxylverbindingen met een hoog moleculair gewicht. Het product bevat geen minerale olie, is chloorvrij en is biologisch afbreekbaar.

 3. ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON Boor- zaagolie bevat géén nitrieten, diethanolamine en vormt geen nitrosamines. Emulgeerbare olie voor koel- en smeermiddelsystemen van o.a. lintzaagmachines en (magneet)boormachines. Dient vorstvrij te worden opgeslagen.

 4. KARNASCH SNIJPASTA

  KARNASCH SNIJPASTA

  Speciale hoogwaardige snijpasta voor boren met o.a. kernboren, verhoogt de standtijd van uw snijgereedschap aanmerkelijk.