• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

3M Scotch Brite producten op rol of als handpads.

3M Scotch Brite is verkrijgbaar op rollen maar ook als handpad. B&M Techniek levert een grote verscheidenheid aan scotch brite producten. Wij kunnen ook scotch brite schijven of scotch brite banden produceren in de door u opgegeven afmeting al dan niet met klithechting.

Voor meer informatie over onze Scotch Brite producten klik hier

Vorige1Volgende

3M SCOTCH BRITE AVF OP ROL

Nylon schuurvlies met very fine schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M SCOTCH BRITE SUF OP ROL

Nylon schuurvlies met ultra fine schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M SCOTCH BRITE 00 OP ROL

3M Scotch Brite zonder schuurkorrel voor reinigingstoepassingen werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

SCHUURVLIES SILICIUM CARBIDE COARSE OP ROL

Nylon schuurvlies met extra scherpe en agressieve silicium carbide schuurkorrel.

SCHUURVLIES SUPER CUT OP ROL

Zeer agressief nylon schuurvlies met schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

HANDPAD SCHUURVLIES

Handige losse vellen schuurvlies werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M HANDBLOK 952

Handblok voor gebruik van 3M Scotch Brite handpads.

SCOTCH BRITE SCHIJF Ø 150 MM.

Schuurvlies schijven in diameter 150 mm. voorzien van klithechting in verschillende grofheden, deze schijven zijn zeer geschikt voor het richtingloos schuren met een excentrische schuurmachine.

3M SURFACE CONDITIONING SCHIJF

Surface Conditioning materiaal gestanst in ronde schijven voorzien van velcro-klithechting.Uitvoering : 3M Surface Conditioning schijven voorzien van velcro-klithechting. Voor gladde krasvrije oppervlakken bij RVS, staal en aluminium.

STEUNSCHIJF VOOR 3M SURFACE CONDITIONING SCHIJF

Steunschijf voor haakse slijper met velcro klithechting.

3M CLEAN AND STRIP BLUE OP STIFT

Verbeterde versie van de bekende zwarte Clean en Strip schijven voor algemene werkzaamheden grote flexibiliteit.

3M CLEAN AND STRIP PURPLE OP STIFT

Nieuwe generatie Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M CLEAN AND STRIP PURPLE SCHIJF

Nieuwe generatie Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M CLEAN AND STRIP PURPLE GLASFIBER

Nieuwe generatie Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M ROLOC BRISTLE

3M Schuurborstel van hoogwardige kunststof met ingegoten schuurkorrel en Roloc aansluiting.

3M RADIAL BRISTLE DISC

3M Waaier borstel van hoogwaardig kunststof met ingegoten schuurkorrel voor montage op haakse slijpmachine of stationaire machine.

ADAPTER VOOR 3M RADIAL BRISTLE DISCS

Adapter voor de 3M Radial Brisle discs voor directe montage op (toerengeregelde) haakse polijstmachines met M14 aansluiting.