• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

3M Scotch Brite producten op rol of als handpads.

3M Scotch Brite is verkrijgbaar op rollen maar ook als handpad. B&M Techniek levert een grote verscheidenheid aan scotch brite producten. Wij kunnen ook scotch brite schijven of scotch brite banden produceren in de door u opgegeven afmeting al dan niet met klithechting.

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE SCOTCH BRITE PRODUCTEN KLIK HIER

3M SCOTCH BRITE AVF OP ROL

Nylon schuurvlies met very fine schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M SCOTCH BRITE SUF OP ROL

Nylon schuurvlies met ultra fine schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M SCOTCH BRITE 00 OP ROL

3M Scotch Brite zonder schuurkorrel voor reinigingstoepassingen werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

SCHUURVLIES SILICIUM CARBIDE COARSE OP ROL

Nylon schuurvlies met extra scherpe en agressieve silicium carbide schuurkorrel.

SCHUURVLIES SUPER CUT OP ROL

Zeer agressief nylon schuurvlies met schuurkorrel werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

HANDPAD SCHUURVLIES

Handige losse vellen schuurvlies werkt zeer comfortabel werkt als het ware verend laat toe met constante druk te werken.

3M INSTALOC HOUDER 952 PH-AC

3M™ Instaloc Houder 952 PH-AC, 85 mm. voor gebruik van 3M Scotch Brite handpads en 3M Scotch Brite rollen.

SCOTCH BRITE SCHIJF Ø 150 MM.

Schuurvlies schijven in diameter 150 mm. voorzien van klithechting in verschillende grofheden, deze schijven zijn zeer geschikt voor het richtingloos schuren met een excentrische schuurmachine.

3M SURFACE CONDITIONING SCHIJF

Surface Conditioning materiaal gestanst in ronde schijven voorzien van velcro-klithechting.Uitvoering : 3M Surface Conditioning schijven voorzien van velcro-klithechting. Voor gladde krasvrije oppervlakken bij RVS, staal en aluminium.

STEUNSCHIJF VOOR 3M SURFACE CONDITIONING SCHIJF

Steunschijf voor haakse slijper met velcro klithechting.

3M CLEAN AND STRIP BLUE OP STIFT

Verbeterde versie van de bekende zwarte Clean en Strip schijven voor algemene werkzaamheden grote flexibiliteit.

3M CLEAN AND STRIP XT PRO Ø150 MM.

Nieuwe generatie Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M CLEAN AND STRIP SCHIJF 125 x 22 MM.

Nieuwe generatie Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M ROLOC CLEAN AND STRIP DISC 76 MM

3M Scotch-Brite Roloc Clean and Strip XT Pro Extra Cut Disc. De nieuwe generatie 3M Clean en Strip schijven hebben een langere levensduur en werken sneller speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden.

3M ROLOC BRISTLE

3M Schuurborstel van hoogwardige kunststof met ingegoten schuurkorrel en Roloc aansluiting.

3M RADIAL BRISTLE DISC

3M Waaier borstel van hoogwaardig kunststof met ingegoten schuurkorrel voor montage op haakse slijpmachine of stationaire machine.

ADAPTER VOOR 3M RADIAL BRISTLE DISCS

Adapter voor de 3M Radial Brisle discs voor directe montage op (toerengeregelde) haakse polijstmachines met M14 aansluiting.

3M Scotch Brite op rollen, handpads of schijven in veel uitvoeringen leverbaar.

Scotch brite is een merknaam van 3M dit is een soort nylon schuurvlies, ook andere merken van dit schuurvlies worden daarom in de roestvaststaal- en metaalindustrie gemakshalve vaak scotch brite genoemd. Onder de merknaam ScotchBrite vallen echter veel meer verschillende kwaliteitsprodukten van niet-geweven (non-woven) nylonvlies. Maar naast surface conditioning, clean & strip borstels en vele andere 3M materialen is het schuurvlies het meest bekende materiaal. Dit schuurvlies is een nylon materiaal met een open en veerkrachtige structuur, dit nylonvlies is geïnpregneerd met schuurkorrels in verschillende kwaliteiten en groftes. Het grote voordeel van scotch brite is de gelijkmatige krasstructuur die men verkrijgt doordat de schuurkorrels op het elastische en verende vlies zitten, hierdoor worden de schuurkorrels tijdens gebruik met nagenoeg dezelfde druk langs het te schuren materiaal bewogen.

B&M Techniek is specialist op het gebied van allerlei scotch-brite producten. Zo hebben wij scotch brite rollen, Radial bristle discs, scotch brite pads, surface conditioning schijven, surface conditioning banden en veel andere 3M scotch-brite producten.

 

De scotch brite rollen van B&M Techniek zijn er in verschillende kwaliteiten :

  • 3M AVF Scotch Brite

  • 3M SUF Scotch Brite

  • Super Cut schuurvlies

  • 3M Scotch Brite reinigingsvlies (wit/zonder schuurkorrel)

  • Silicium Carbide Coarse

 

Maatwerk in scotch brite en surface conditioning banden

Ook leveren wij scotch-brite rollen op maat, zo kunt u bij ons de door u gewenste breedte en lengte van het scotch-brite materiaal opgeven. Ook is het mogelijk om ronde schijven van scotch brite te maken, dit kan eventueel ook met klithechting.

Een ander product dat onder de merknaam 3M Scotch Brite valt is surface conditioning, ook dit materiaal is te verkrijgen in schijven met klithechting en in banden, ook dit kan in iedere door u opgegeven afmeting en kwaliteit. Surface conditioning is in verschillende groftes verkrijgbaar.