• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Lamellenschijven voor de afwerking van staal en roestvaststaal.

Lamellenschijven worden gebruikt voor het schuren en afbramen van lasnaden en ruwe oppervlaktes. Onze lamellenschijven zijn zowel in vlakke als in een conische uitvoering leverbaar. De kwaliteit van een lamellenschijf wordt bepaald door het type schuurlinnen. Zo leveren wij ondermeer lamellenschijven met aluminiumoxide, zirkoonoxide en keramische lamellenschijven.

VOOR TECHNISCHE INFORMATIE OVER SCHUURLINNEN KLIK HIER

B&M LAMELLENSCHIJF ZIRKOONOXIDE

Kwalitatief zeer hoogwaardige lamellenschijf voorzien van Zirkoonoxide linnen met een zeer hoge standtijd

B&M LAMELLENSCHIJF ALUMINIUM

Speciale kwaliteit schuurlinnen voor de bewerking van aluminium schuurlinnen is voorzien van speciale coating ter voorkoming van dichtslibben.

B&M LAMELLENSCHIJF KERAMISCH

Zelfslijpende keramische schuurkorrel voor de meest zware toepassingen in de roestvaststaal en staal bewerking.

LAMELLENSCHIJF POLIFAN PFR 125-L Z40 SGP

De gepatenteerde lamellenschijf POLIFAN-CURVE werd speciaal ontwikkeld voor de hoeklasnaadbewerking. Zij is de wereldwijd unieke lamellenschijf, die zowel op de slijpkant, de rugzijde alsmede op de radius met lamellen belegd is.

LAMELLENSCHIJF RHODIUS VISION COOL

LAMELLENSCHIJF RHODIUS VISION COOL dankzij de drie uitsparingen wordt deze lamellenschijf VISION COOL transparant tijdens het draaien. Dit maakt een permanente controle van het werkresultaat mogelijk.

RCD SCHIJF

De bekende RCD schijf voor de eindafwerking van roestvaststaal.

LAMELLENSCHIJF SURFACE CONDITIONING

Hoogwaardige lamellenschijf met lamellen van surface conditioning materiaal voor het finishen en reinigen van roestvaststaal

Topkwaliteit Lamellenschijven voor ieder materiaal de juiste lamellenschijf.

Lamellenschijven van B&M Techniek voor staal, roestvaststaal en aluminium. Lamellenschijven worden gebruikt voor het glad schuren van lasnaden en ruwe oppervlaktes. Het product kan een vervangend gereedschap zijn voor fiberschijven of afbraamschijven. De lamellenschijf heeft als voordeel ten opzichte van een afbraamschijf dat hij stiller is, minder vibrerend en daardoor prettiger om mee te werken.

B&M Techniek levert haar lamellen schijven met een glasweefsel bodem in zowel een conische als een vlakke uitvoering. De diameters waarin de schijven worden geleverd zijn 115mm, 125mm en 180mm. De kwaliteit van een lamellenschijf wordt in grote mate bepaald door het soort schuurlinnen dat erop verwerkt is.

 

B&M lamellen schijven zijn er in verschillende topkwaliteiten, de meest gangbare kwaliteit is onze zirkoonoxide lamellenschijf. Deze lamellenschijf wordt toegepast voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in de metaal- en RVS-industrie.

Naast deze zirkoonoxide lamellenschijf leveren wij ook lamellenschijven speciaal voor de bewerking van aluminium. Deze aluminium lamellenschijven zijn voorzien van een speciale coating waardoor het dichtslibben (een bekend probleem bij de verwerking van aluminium) van het schuurmateriaal voorkomen wordt.

Voor zeer zware bewerkingen op staal en roestvrijstaal hebben wij keramische lamellenschijven.

Naast de lamellenschijf met schuurlinnen levert B&M Techniek ook lamellen schijven met scotch-brite lamellen.

Zelfs een combinatie van schuurlinnen en scotch-brite lamellen zoals de RCD lamellenschijf is een standaard voorraad artikel van ons.