• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Het nieuwe koolborstelloze ACCU programma van FLEX - Permanent onderhoudsvrij met EC-technologie

EC-technologie stelt u in staat om efficiënt, op hoog vermogen, voor een langere tijd te werken en, belangrijker nog, dit zonder enig onderhoud. De borstelloze motoren zijn extreem robuust en bieden extra kracht tijdens continu gebruik. In combinatie met de FLEX-batterijtechnologie creëren ze een superieur product- en aandrijfconcept dat optimale prestaties en maximale reikwijdte biedt in tal van toepassingen.

FLEX L 125 18.0-EC + schroevendraaier

Krachtige FLEX L 125 18.0 EC LD 5.0 accu haakse slijper in stevige kunststofkoffer met 2x 18V-5.0Ah accu en acculader. ACTIE ! Nu met GRATIS electrische FLEX schroevendraaier type SD 5-300 4.0.

FLEX LBE 125 18.0-EC TOERENGEREGELDE ACCU HAAKSE SLIJPER

De FLEX LBE 125 18.0-EC ACCU haakse slijpmachine is de eerste toerengeregelde haakse slijper op accu. Door de 18V. accu's is dit een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor.

FLEX TRINOXFLEX 18.0 EC 5.0/SET 3 IN 1

FLEX TRINOXFLEX 18.0 EC 5.0/SET, word geleverd met: een transportkoffer, 1 oplader, 2 accu's 5.0 Ah, opzetstuk voor rondschuren, opzetstuk voor bandvijlen voor zowel 9 mm. als 30 mm. en een opzetstuk voor satineren.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 2G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 4-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 4G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Speciaal ontwikkelde machine voor de metaalbewerking / hoog toerental.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

De FLEX PD 2G 18.0-EC ACCU klopboorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

De FLEX IW 1/2" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 3/4 "

De FLEX IW 3/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER ID 1/4 "

De FLEX ID 1/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER LB 125 18.0-EC

De FLEX LB 125 18.0-EC ACCU haakse slijper is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HANDCIRCELZAAG CS 62 18.0-EC

De FLEX CS 62 18.0-EC ACCU handcircelzaag met pendelkap is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

De FLEX CHE 18.0-EC ACCU boorhamer is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 2-26 18.0 EC

De FLEX CHE 2-26 18.0 EC ACCU boorhamer is een krachtige accu boorhamer met een slagkracht van 2.6 J. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

De FLEX MXE 18.0-EC ACCU mengmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU KNABBELSCHAAR KNE 16 18-EC

De FLEX Knabbelschaar KNE 16 18-EC is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Voor het knippen van metaal tot 2.0 mm.

FLEX ACCU PLAATSCHAAR SHE 18-EC

De FLEX SHE 18-EC Plaatschaar is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Voor het knippen van metaal tot 2.0 mm.

FLEX ACCU RECIPROZAAGMACHINE RSP DW 18.0 EC

De FLEX RSP DW reciprozaag is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX RECHTE ACCUSLIJPER 18V DGE 25 18.0-EC

De FLEX rechte accuslijper 18V DGE 25 is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX MULTI-TOOL 18V

FLEX MT 18.0 EC C Accu-multitool 18.0 V met StarlockMax-opname voor snelle resultaten bij verbouwing en renovatie met BI-metalen zaagblad voor hout, metaal en kunststof.

FLEX ACCU DROOGBOUWSCHROEVER DW 45 18.0 EC

De FLEX DW 45 droogbouwschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.