• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Het nieuwe koolborstelloze ACCU programma van FLEX - Permanent onderhoudsvrij met EC-technologie

EC-technologie stelt u in staat om efficiënt, op hoog vermogen, voor een langere tijd te werken en, belangrijker nog, dit zonder enig onderhoud. De borstelloze motoren zijn extreem robuust en bieden extra kracht tijdens continu gebruik. In combinatie met de FLEX-batterijtechnologie creëren ze een superieur product- en aandrijfconcept dat optimale prestaties en maximale reikwijdte biedt in tal van toepassingen.

Vorige1|2

FLEX LBE 125 18.0-EC TOERENGEREGELDE ACCU HAAKSE SLIJPER

De FLEX LBE 125 18.0-EC ACCU haakse slijpmachine is de eerste toerengeregelde haakse slijper op accu. Door de 18 Volt accu's is dit een extreem krachtig gereedschap.

FLEX TRINOXFLEX 18.0 EC 5.0/SET 3 IN 1

FLEX TRINOXFLEX 18.0 EC 5.0/SET, word geleverd met: een transportkoffer, 1 oplader, 2 accu's 5.0 Ah, opzetstuk voor rondschuren, opzetstuk voor bandvijlen voor zowel 9 mm. als 30 mm. en een opzetstuk voor satineren.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 2G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 4-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 4G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Speciaal ontwikkelde machine voor de metaalbewerking / hoog toerental.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

De FLEX PD 2G 18.0-EC ACCU klopboorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

De FLEX IW 1/2" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER ID 1/4 "

De FLEX ID 1/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER L125 18.0-EC

De FLEX L 125 18.0-EC ACCU haakse slijper is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HANDCIRCELZAAG CS 62 18.0-EC

De FLEX CS 62 18.0-EC ACCU handcircelzaag met pendelkap is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

De FLEX CHE 18.0-EC ACCU boorhamer is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 2-26 18.0 EC

De FLEX CHE 2-26 18.0 EC ACCU boorhamer is een krachtige accu boorhamer met een slagkracht van 2.6 J. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

De FLEX MXE 18.0-EC ACCU mengmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU RECIPROZAAGMACHINE RSP DW 18.0 EC

De FLEX RSP DW reciprozaag is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU DROOGBOUWSCHROEVER DW 45 18.0 EC

De FLEX DW 45 droogbouwschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU DECOUPEERZAAGMACHINE JSB 18.0 EC

De FLEX JSB decoupeerzaagmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU STOFAFZUIGER VC 6 L MC 18.0

De FLEX VC 6 stofzuiger is een handig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOUWRADIO RD 10.8 / 18.0

De FLEX accuradio is een robuuste radio ideaal voor op de bouw. De radio is geschikt op DAB+ en FM te ontvangen.

FLEX ACCU LED SPECTRUM BOUWLAMP DWL 2500 10.8 / 18.0

De FLEX accu bouwlamp is een krachtige LED bouwlamp met een gebruiksduur tot 30 uur

FLEX ACCU BLAZER BW 18.0 EC

De FLEX accu blazer is een krachtige, handige lichtgewicht blazer.

FLEX ACCU VENTILATOR CF 18.0/230 EC

FLEX Accu ventilator CF 18.0/230 EC - Werkt op 18,0 V accu of met 230 V adapter, verkoelt met één 18V/5.0Ah accu tot wel 4.5 uur op het maximale toerental met een luchtverplaatsing van 18 m3 per minuut.