• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

Het nieuwe koolborstelloze ACCU programma van FLEX - Permanent onderhoudsvrij met EC-technologie

EC-technologie stelt u in staat om efficiënt, op hoog vermogen, voor een langere tijd te werken en, belangrijker nog, dit zonder enig onderhoud. De borstelloze motoren zijn extreem robuust en bieden extra kracht tijdens continu gebruik. In combinatie met de FLEX-batterijtechnologie creëren ze een superieur product- en aandrijfconcept dat optimale prestaties en maximale reikwijdte biedt in tal van toepassingen.

Vorige1Volgende

FLEX LBE 125 18.0-EC TOERENGEREGELDE ACCU HAAKSE SLIJPER

De FLEX LBE 125 18.0-EC ACCU haakse slijpmachine is de eerste toerengeregelde haakse slijper op accu. Door de 18 Volt accu's is dit een extreem krachtig gereedschap.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 2G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 4-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 4G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Speciaal ontwikkelde machine voor de metaalbewerking / hoog toerental.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

De FLEX PD 2G 18.0-EC ACCU klopboorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

De FLEX IW 1/2" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER ID 1/4 "

De FLEX ID 1/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER L125 18.0-EC

De FLEX L 125 18.0-EC ACCU haakse slijper is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HANDCIRCELZAAG CS 62 18.0-EC

De FLEX CS 62 18.0-EC ACCU handcircelzaag met pendelkap is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

De FLEX CHE 18.0-EC ACCU boorhamer is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 2-26 18.0 EC

De FLEX CHE 2-26 18.0 EC ACCU boorhamer is een krachtige accu boorhamer met een slagkracht van 2.6 J. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

De FLEX MXE 18.0-EC ACCU mengmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU RECIPROZAAGMACHINE RSP DW 18.0 EC

De FLEX RSP DW reciprozaag is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU DROOGBOUWSCHROEVER DW 45 18.0 EC

De FLEX DW 45 droogbouwschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU DECOUPEERZAAGMACHINE JS 18.0 EC

De FLEX JS decoupeerzaagmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU STOFAFZUIGER VC 6 L MC 18.0

De FLEX VC 6 stofzuiger is een handig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOUWRADIO RD 10.8 / 18.0

De FLEX accuradio is een robuuste radio ideaal voor op de bouw. De radio is geschikt op DAB+ en FM te ontvangen.

FLEX ACCU LED SPECTRUM BOUWLAMP DWL 2500 10.8 / 18.0

De FLEX accu bouwlamp is een krachtige LED bouwlamp met een gebruiksduur tot 30 uur

FLEX ACCU BLAZER BW 18.0 EC

De FLEX accu blazer is een krachtige, handige lichtgewicht blazer.

FLEX LI-ION OPLAADBARE ACCUPACK 18,0 V

Accupack Li-Ion 18,0 V met geïntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accupack, verlengt de levensduur en verhoogt de efficiëncy.

FLEX SNELLADER 18 V

Voor opladen van 10,8 en 18,0 V accupacks. Met groot LCD display voor accudiagnose en laadstatus. Oplaadduur: ca. 40 min voor 18,0 V / 2,5 Ah en ca. 50 min voor 18,0 V / 5,0 Ah. Door een speciale laadprocedure wordt 80% van de laadcapaciteit binnen ca. 30