• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Diamantboormachines voor het professioneel boren in beton

De diamantboor machines met bijbehorende statieven van Tyrolit.

WEKA DKS15 DIAMANT DROOGBOORMACHINE

Krachtige droogboormachine Weka DKS15 voor het droog boren in beton en gewapend beton. De machine heeft een 1 1/4'' aansluiting voor maximale stofafzuiging. De machine beschikt over een soft-klop systeem die de boor scherper houdt en het boorsel vergruisd

DIAMANT BOORMACHINE DME 22 SU

Krachtige diamantboormachine voor nat en droog gebruik tevens zeer geschikt voor het boren van gaten voor electradozen. Deze machine wordt geleverd inclusief adapter naar M16 standaard is de machine voorzien van een 1 1/4" en 1/2" aansluiting.

DIAMANT BOORMACHINE DME 20 PW

Diamantboormachine voor het boren van beton en gewapend beton tot Ø 180 mm. vanuit de hand, tevens voorzien van spanhals voor het boren met een statiefopstelling.

ELECTRISCHE BOORMOTOR DME 24 MW

Krachtige electrische boormotor voor het boren met diamantboren tot diameters van 250 mm.

ELECTRISCHE BOORMOTOR DME 33 MW

Krachtige electrische boormotor voor het boren met diamantboren tot diameters van 450 mm.

BOORSTATIEF DRU 160

Lichtgewicht boorstatief voor het boren tot 160 mm. Nauwkeurig boren dankzij het geoptimaliseerde geleideblok met stabiele rollengeleiding. Aluminium uitvoering met maximale flexibiliteit dankzij de anker- of vacuumbevestigingsmogelijkheid.

BOORSTATIEF DRU 250

Lichtgewicht boorstatief voor het boren tot Ø 250 mm. Nauwkeurig boren dankzij het geoptimaliseerde geleideblok met stabiele rollengeleiding. Aluminium uitvoering met maximale flexibiliteit dankzij de anker- of vacuümbevestigingsmogelijkheid.

BOORSTATIEF DRU 400

Lichtgewicht boorstatief voor het boren tot Ø 400 mm. Nauwkeurig boren dankzij het geoptimaliseerde geleideblok met stabiele rollengeleiding. Aluminium uitvoering met maximale flexibiliteit dankzij de anker- of vacuümbevestigingsmogelijkheid.