• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Schuurschijven, SILCO Pads en polijstschijven voor het polijsten van beton

B&M Techniek levert SILCO pads, schuurschijven en polijstschijven voor de bewerking van beton-, steen- en granietbewerking in de meest voorkomende diameters direct uit voorraad.

DIAMANT BETON POLIJSTSCHIJVEN DRY

Premium diamant polijstpads voor het polijsten van beton. Deze polijstschijven zijn speciaal voor drooggebruik op de FLEX Supraflex SE 14-2 125 en de FLEX Supraflex SE 14-2 150.

DIAMANT TERRAZZO POLIJSTSCHIJVEN DRY

Premium diamant polijstpads voor het polijsten van terrazzo. Deze polijstschijven zijn speciaal voor drooggebruik op de FLEX Supraflex SE 14-2 125 en de FLEX Supraflex SE 14-2 150.

STEUNSCHIJF VOOR DIAMANT POLIJST SCHIJVEN

Steunschijf voor haakse slijper met velcro klithechting voor de diamant polijstschijven.

NITROFLEX SEMI FLEX SCHIJF SILICIUM CARBIDE

Half flexibele schuurschijf speciaal voor de beton industrie en het schuren van polyester en andere glasvezelversterkte producten, schijf dient gebruikt te worden met steunschijf.

NITROFLEX HANDSTEEN 200 x 50 x 50 MM

Schuursteen voor het handmatig verwijderen van scherpe randen aan beton. Product wordt veelal gebruikt bij gestorte betonelementen nadat deze uit de betonmallen gekomen zijn.

SCHUURSCHIJVEN 125 MM. VOOR GIPS, BETON EN STEEN

Siltec schuurschijven 125 mm. voor schuurmachines zoals de "FLEX Supraflex SE 14-2 125" voor het schuren van steen, beton en gipswanden.

SCHUURSCHIJVEN 150 MM. VOOR GIPS, BETON EN STEEN

Schuurschijven 150 mm. voor schuurmachines zoals de "FLEX Supraflex SE 14-2 150" voor het schuren van steen, beton en gipswanden. De schuurschijven zijn voorzien van stofgaten.

SCHUURSCHIJVEN 225 MM SILTEC VOOR WAND EN PLAFOND SCHUURMACHINE

Siltec schuurschijven 225 mm. voor de wand- en plafond schuurmachines zoals de "FLEX Giraffe" voor het schuren van steen, beton en gipswanden de schuurschijven 225 mm. zijn voorzien van klithechting en stofgaten.

SCHUURVLIES SILCO MET KLITHECHTING

Speciaal schuurvlies SILCO met klithechting voor het schuren en schoonmaken van beton en steenoppervlakken.

WOODBOY SCHUURSCHIJVEN DUBBELZIJDIG 16" (406 MM.)

Dubbelzijdige schuurschijven voor de woodboy 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor gladschuren van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

WOODBOY SCHUURSCHIJVEN MET KLITHECHTING 16'' (406 MM.)

Woodboy schuurschijven met klithechting 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor gladschuren van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

WOODBOY SCHUURGAASSCHIJVEN DUBBELZIJDIG 16'' (406 MM.)

Dubbelzijdige gaasschijven voor de woodboy 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor bijwerken van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

DIAMANT FLOORPADS TWISTER 16'' (406 MM.)

Diamant floorpad voor het reinigen en polijsten van betonvloeren met de woodboy vloerschuurmachine. Om het beste resultaat te behalen dient extra gewicht aan de machine toegevoegd te worden, deze diamant floorpads moeten nat gebruikt worden.

FLOORPAD VOOR REINIGEN, SCHROBBEN EN INBOENEN VAN VLOEREN

Floorpad voor reinigen, schrobben en inboenen van olieën voor onder de Woodboy. Verkrijgbaar in wit en rood. Wit: Inboenen van vloerolieën en polijsten Rood: Polijsten en licht schrobben Zwart: Zwaar schrobben en reinigen

VELCRO SCHUURSCHIJVEN Ø 225 MM GEPERFOREERD

Hoge kwaliteit geperforeerd schuurschijven Ø 225 mm. met klithechting, speciaal voor schuren van wanden en plafonds van gips en ander stucwerk met de Flex Giraffe.

SCHUURSCHIJVEN VOOR MULTIMASTER - SILTEC

Siltec Schuurschijven voor gebruik op de FEIN Multimaster, speciale kwaliteit voor het schuren van steen, beton, terrazzo en gipswanden.