• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

Schuurschijven, SILCO Pads en polijstschijven voor het polijsten van beton

B&M Techniek levert SILCO pads, schuurschijven en polijstschijven voor de bewerking van beton-, steen- en granietbewerking in de meest voorkomende diameters direct uit voorraad.

Vorige1Volgende

DIAMANT BETON POLIJSTSCHIJVEN DRY

Premium diamant polijstpads voor het polijsten van beton. Deze polijstschijven zijn speciaal voor drooggebruik op de FLEX Supraflex SE 14-2 125 en de FLEX Supraflex SE 14-2 150.

DIAMANT TERRAZZO POLIJSTSCHIJVEN DRY

Premium diamant polijstpads voor het polijsten van terrazzo. Deze polijstschijven zijn speciaal voor drooggebruik op de FLEX Supraflex SE 14-2 125 en de FLEX Supraflex SE 14-2 150.

STEUNSCHIJF VOOR DIAMANT POLIJST SCHIJVEN

Steunschijf voor haakse slijper met velcro klithechting voor de diamant polijstschijven.

NITROFLEX SEMI FLEX SCHIJF SILICIUM CARBIDE

Half flexibele schuurschijf speciaal voor de beton industrie en het schuren van polyester en andere glasvezelversterkte producten, schijf dient gebruikt te worden met steunschijf.

NITROFLEX HANDSTEEN 200 x 50 x 50 MM

Schuursteen voor het handmatig verwijderen van scherpe randen aan beton. Product wordt veelal gebruikt bij gestorte betonelementen nadat deze uit de betonmallen gekomen zijn.

SILTEC SCHUURSCHIJF MET KLITHECHTING

Schuurschijven voor de excentrische schuurmachines en plafond- en wandschuurmachines van onder andere de "FLEX Giraffe" voor het schuren van steen, beton en gipswanden schijven zijn voorzien van stofgaten.

SCHUURVLIES SILCO MET KLITHECHTING

Speciaal schuurvlies SILCO met klithechting voor het schuren en schoonmaken van beton en steenoppervlakken.

SCHUURSCHIJVEN DUBBELZIJDIG 16" (406 MM.)

Dubbelzijdige schuurschijven 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor gladschuren van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

SCHUURSCHIJVEN MET KLITHECHTING 16'' (406 MM.)

Schuurschijven met klithechting 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor gladschuren van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

GAASSCHIJVEN DUBBELZIJDIG 16'' (406 mm.)

Dubbelzijdige gaasschijven 16" (Ø 406 mm.) voorzien van siliciumcarbide schuurkorrel. Voor bijwerken van egaline en beton als voorbereiding voor het leggen van PVC vloeren en overige vloerbewerkingen.

DIAMANT FLOORPADS TWISTER 16'' (406 MM.)

Diamant floorpad voor het reinigen en polijsten van betonvloeren. Om het beste resultaat te behalen dient er extra gewicht aan de machine worden toegevoegd, en zal deze nat gebruikt moeten worden.

VELCRO SCHUURSCHIJVEN Ø 225 MM GEPERFOREERD

Hoge kwaliteit geperforeerd schuurschijven Ø 225 mm. met klithechting, speciaal voor schuren van wanden en plafonds van gips en ander stucwerk met de Flex Giraffe.