• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • Sterk in maatwerk

De vloerverwarmingsfreesmachine BM VF-2200

De nieuw door B&M Techniek zelf ontwikkelde vloerverwarmingsfreesmachine BM VF-2200 kan zonder enige twijfel de meest doordachte machine voor het infrezen van vloerverwarmingsleidingen genoemd worden. Bij de uitwerking van deze machine is volop kennis gebruikt van professionals die dagelijks met vloerverwarmings freesmachines werken. Deze inbreng gecombineerd met de jarenlange ervaring van B&M Techniek als toonaangevende diamant gereedschappen leverancier heeft er voor gezorgd dat er een doordachte en hoogwaardige vloerverwarmingsfrees machine voor u klaarstaat.

Vorige1Volgende

VLOERVERWARMINGSFREESMACHINE

De innovatieve vloerverwarmings freesmachine type is door de uitstekende gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit de juiste machine voor het infrezen van vloerverwarmingsleidingen.

AGP Sleuvenzaag machine CG150

Een krachtige muurfrees die specifiek is ontworpen voor het zagen van sleuven in gewapend beton, baksteen en soortgelijke materialen. Uitstekende stofbeheersing met volledig gesloten stofkap. Uitermate geschikt als handfrees machine. i.c.m. onze vloerverw