• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Powerfile en Powerfile schuurbandjes voor de standaard machines van Dynabrade en Flex.

Dynabrade Dynafile

Dynabrade is wereldmarktleider in luchtaangedreven schuur- en slijpgereedschap. Deze powerfiles kenmerken zich door een kwalitatief zeer hoogstaand niveau. Voor iedere powerfile van Dynabrade zijn een complete range contactarmen verkrijgbaar.

Voor het schuren en slijpen in zeer beperkte ruimtes heeft B&M Techniek een breed programma power files van Dynabrade.

Ook kunnen deze powerfiles prima ingezet worden voor het schuren en slijpen van hoeklassen in RVS buisconstructies, B&M Techniek levert voor de Dynabrade powerfiles schuurbanden en scotch brite banden in verschillende groftes.

De powerfiles van Dynabrade hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen.

De "Dynafile Original" is een zeer krachtige machine de schuurband in deze machine wordt d.m.v. geleiderollen altijd recht op de contactarm gehouden, deze powerfile is zowel los als in een handige koffer verkrijgbaar met verschillende contactarmen.\

De "Dynafile 2" is een power file die in een handomdraai is om te bouwen naar een luchtaangedreven haakse stiftslijper met 6 mm. opname. Deze schuurmachine is ook verkrijgbaar in een set uitvoering.

Voor een gezonde en veilige werkomgeving zijn er voor de Dynabrade power files speciale afzuigsystemen leverbaar.

Flex powerfile LBS 1105 VE

Power files zijn ook in electrische uitvoering leverbaar. De Flex power file type LBS 1105 VE is ontworpen voor de zwaardere toepassingen in de metaalindustrie, de twee verschillende contactarmen die standaard meegeleverd kunnen worden zijn voor schuurband breedtes van 9 en 30 mm.

De Flex power file heeft een variabel instelbare bandsnelheid van 4 tot 12 m/sec. Ook is deze machine voorzien van een snelsysteem(gereedschaploos) voor de schuurband wissel.

De machine is zowel los als in een complete set verkrijgbaar met diverse schuurbanden en twee verschillende contactarmen.

Schuurbanden voor powerfile

B&M Techniek levert alle mogelijke schuurbanden in 3M Cubitron kwaliteit voor alle voorkomende merken powerfiles.