• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

FLEX plafondschuurmachine voor schuren van wanden en plafonds.

Vroeger had je een ladder nodig. Vandaag neemt men hiervoor de Flex lange-hals- schuurmachines. Dit gaat wezenlijk sneller, is dankzij stofafzuiging zuiverder en voor alles nog perfecter. De buitengewone kwaliteiten van de lange-halsschuurder FLEX Giraffe® hebben ondertussen wereldwijd van zich laten horen.

Of het nu gaat om het schuren van gipskartonplaten of Styroporplaten of lakvoorbereiding of polijstwerkzaamheden de Giraffe® is voor elke schilder, stukadoor of andere professional een onmisbare probleemoplosser geworden: de unieke Giraffe® spaart dagelijks veel tijd, geld en spierkracht.

De langehals-schuurmachine van FLEX betekende een revolutie in de droogbouw en de oppervlaktevoorbereiding voor behang- of bepleisteringswerken.

Uitstekende innovatie
Makkelijk hanteerbaar en telescopeerbaar, wisselfunctie voor ronde en driehoeksschuurpkop, multifunctionele greepposities. Voor een optimaal evenwicht van het apparaat en een uitstekend vermogen en eersteklas kwaliteit van FLEX. Ongeacht hoe u de Vario-Giraffe® gebruikt: u vindt altijd de ideale greeppositie om uw werk aangenaam en moeiteloos uit te voeren. Door de gelijkmatige gewichtsverdeling en de centraal gepositioneerde motor is de Vario-Giraffe® steeds perfect in evenwicht. Hierdoor is bij het slijpen de koplastigheid zo laag mogelijk, wat uw werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Dankzij de ergonomische bouw en de talrijke greepposities houdt u de plafondschuurmachine steeds vast in de voor u meest gunstige positie.

Hier draait het om. Wanneer het gaat om grote oppervlakken, dan is de ronde schuurkop de ideale oplossing. Het hoge afnamevermogen en de effectieve stofafzuiging zorgen voor een snelle voortgang van de werkzaamheden. Of het nu gaat om het opschuren van behangoppervlakken, opschuren van polystyrene platen bij warmte-isolatie of het afschuren van plamuurvlakken tot het fijn schuren van marmer-en plamuurresten, de Vario-Giraffe® bereikt met de ronde schuurkop resultaten die voor zich spreken.
Met het passende schuurmateriaal uit het FLEX toebehorenprogramma kunt u alle toepassingen wegnemen.

Driehoekige schuurkop
De innovatieve driehoeksschuurkop garandeert een perfect arbeidsproces. Nabehandeling met de hand of met een manueel bediende excentrische schuurmachine wordt overbodig. De schuurkop wordt met een eenvoudige handgreep verwisseld en u kunt onmiddellijk randen en hoeken bewerken. Met de excentrische beweging van de steunschijf tot aan de rand van de schuurkop wordt de naadloze bewerking van randen en hoeken gegarandeerd. Met de 360° draaibare schuurkop kunt u de Vario-Giraffe® spelenderwijs rond de hoeken sturen. Natuurlijk blijft de gebruikelijke afzuiging hierbij volledig behouden. Met de FLEX-stofzuigers bieden wij u de optimale aanvullingen om gezond en stabiel te werken.