• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Flex gereedschap

Flex electrisch gereedschap voor het afwerken, borstelen en finishen van RVS.

De Flex machines zijn onmisbaar bij het afwerken van roestvaststalen leuningen, trappen, en hekwerken. Wat het ook is rond, koker, verstekhoeken met het Flex oppervlakteprogramma zit u altijd goed. Met dit speciaalgereedschap en de bijbehorende toebehoren, bieden wij u een ideaal systeem voor een perfect resultaat. Alle machines zijn traploos regelbaar om voor de verschillende inzetgebieden het juiste toerental te kunnen hanteren.

Voor alle verschillende werkzaamheden in de afwerking van RVS zijn er speciale machines.

  • Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld spijlen van hekwerken is er de lasnaadslijper.
  • De specialist voor grote diameters buizen is de FLEX LBR 1506 VRA.
  • Roestvrijstalen buizen polijst, slijpt en schuurt men eenvoudig met de FLEX LRP 1503 VRA.
  • De FLEX satineermachine LP 1503 VR is ideaal voor RVS kokers, oppervlakken en verstekhoeken.

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS FLEX OPPERVLAKTE PROGRAMMA KLIK HIER

Flex polijstmachine

De motorwikkelingen en aandrijving van FLEX polijstmachines zijn speciaal ontworpen voor lage toerentallen en hoge koppels. Door hoge vermogenreserve en elektronika met overbelastingsbeveiliging houden zij ook onder grote belasting stand. Met het ergonomische grip-systeem is dit gereedschap volledig op het fijngevoelige werk afgesteld. Flex biedt u met deze polijstmachines en de bijbehorende toebehoren een compleet programma voor iedere polijstklus.

Flex Giraffe voor wand en plafond afwerkingFlex Giraffe plafond schuurmachine

Kies voor de Flex Giraffe voor wand en plafond afwerking.

De buitengewone kwaliteiten van de lange-hals schuurder FLEX Giraffe hebben ondertussen overal van zich laten horen. Of het nu gaat om het schuren van gipsplaten, styroporplaten of muurverf voorbereiding de FLEX Giraffe is voor elke schilder, stukadoor of andere professional een onmisbare probleemoplosser geworden, de unieke Giraffe spaart dagelijks veel tijd, geld en spierkracht.

De nieuw ontwikkelde FLEX WST 700 VV Vario-Giraffe is de alles in één machine voor hoge plafonds en wanden Met de unieke telescoopfunctie komt deze FLEX machine aan al uw eisen tegemoet. En met de nieuw ontwikkelde driehoekschuurkop komt u beslist in alle hoeken.

Deze machines worden altijd gebruikt met stofafzuiging, hiervoor zijn er de professionele FLEX stofzuigers VCE 45 serie.

Betonschuurmachine van FLEXSpeciale Flex machines voor het schuren van beton

Als het gaat om sleuven frezen voor bekabeling of het verwijderen van pleister, beton of estrik van muren en vloeren heeft Flex ook de oplossing paraat. De WST 1000 FV verwijdert eenvoudig betonresten en stootvoegen. Deze machine gecombineerd met de VCE 45 stofzuigers verzekeren u van een schone en gezonde werkomgeving. Naast deze lange hals betonschuurmachine zijn er in het FLEX programma ook andere betonschuurmachines in verschillende afmetingen voor het schuren en verwijderen van beton.

De nieuwe LD 15-10 R bijvoorbeeld is een handige compacte machine voor het stofvrij schuren zelfs tot aan de randen. Deze machine is uitgevoerd met een wegschuifbare beschermkap waardoor de diamant komschijf tot aan de rand van de te schuren betonwand kan komen.

De muurslijper of sleuvenfrees van FLEX de MS 1706 FR is een machine die het mogelijk maakt om zowel trekkende als vooruitschuivende sleuven in muren te frezen. Zonder extra gereedschap kan de beschermkap geopend en de snelspanmoer losgedraaid worden. Hierdoor kan men de diamantschijven snel wisselen en de afstandsringen naar gewenste breedte aanpassen. Hoe diep de sleuf moet zijn, wordt met behulp van de skala, die in 5 mm. trapjes verdeeld is, op de beschermkap ingesteld.

Flex stofzuigers

Flex heeft een zeer betrouwbare serie industrie stofzuigers. Met de VCE 45 M AC worden ook stoffen afgescheiden die schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geeft een veilig gevoel en nog meer zekerheid bij zowel droog- als natgebruik. Wanneer het filter verzadigd is, wordt deze bij lopende motor uitgeklopt. De VCE 45 H AC is voorzien van een HEPA filter dat deze machine geschikt maak voor gebruik in de asbest verwerking.