• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

3M Cubitron 2 schuurbanden type 984 F

Nieuwe generatie schuurbanden voor extreme prestaties bij zware werkzaamheden.

De 3M Cubitron schuurbanden zijn in diverse afmetingen uit voorraad leverbaar. Naast de afmetingen en verschillende types die wij standaard uit voorraad leveren kunnen wij ook schuurbanden leveren in iedere willekeurige afmeting.

Van de 3M Cubitron schuurbanden leveren wij de volgende types :

3M Cubitron 947D

3M ™ 947D Cubitron ™ zijn hoogwaardige, semi-flexibele linnen schuurbanden voor hoge materiaalafname op staal en RVS. Geschikt voor draagbare gereedschappen en stationaire machines. Voorzien van speciale coating voor koeler slijpen.

3M Cubitron 777F

3M™ 777F Cubitron™ Topkwaliteit linnen schuurband met een scheurvaste linnen/polyester rug. Cubitron schuurkorrel behandeld met een coating waardoor de schuurband koeler slijpt en de gebruiksduur wordt verlengd. Uit de hand of automaat slijpen van roestvaststaal, gereedschapstaal en hittegevoelige legeringen. Kan droog en nat gebruikt worden.

3M Cubitron II 984F

3M™ 984F Cubitron II™ Schuurbanden zijn bijzonder geschikt voor zware slijpwerkzaamheden van (roestvrij) staal en andere legeringen op basis van nikkel, titanium en chroomkobalt. De unieke schuurtechnologie is aangepast aan de meest extreme omstandigheden: de banden behouden hun agressiviteit en snijvermogen. De 984F band is ideaal voor het verwijderen van materialen onder hoge druk: bij de fabricage van turbineschoepen, orthopedische instrumenten en vele andere hoogwaardige producten.

VOOR EEN OVERZICHT VAN DE 3M SCHUURBANDEN KLIK HIER