• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Het nieuwe koolborstelloze ACCU programma van FLEX - Permanent onderhoudsvrij met EC-technologie

EC-technologie stelt u in staat om efficiënt, op hoog vermogen, voor een langere tijd te werken en, belangrijker nog, dit zonder enig onderhoud. De borstelloze motoren zijn extreem robuust en bieden extra kracht tijdens continu gebruik. In combinatie met de FLEX-batterijtechnologie creëren ze een superieur product- en aandrijfconcept dat optimale prestaties en maximale reikwijdte biedt in tal van toepassingen.

1|2Volgende

FLEX ACCU COMPRESSOR CI 11 18.0

FLEX Accu compressor CI 11 18.0 - Werkt op 18V Flex accu of op 12 Volt gelijkstroom (sigarettenadapter) Geschikt voor hoge druk en grote volumes. Vullen en ledigen van bijv. luchtbedden en andere grote voorwerpen.

FLEX ACCU VERWARMDE JAS TJ 10.8/18.0

Accu verwarmbaar, kwalitatief hoogwaardig soft-shell jack met comfortabele fleece voering, diverse zakken en afneembare capuchon. Duurzaam door wind- en waterafstotend materiaal.

FLEX LI-ION OPLAADBARE ACCUPACK 18,0 V

Accupack Li-Ion 18,0 V met geïntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accupack, verlengt de levensduur en verhoogt de efficiëncy.

FLEX SNELLADER 18 V

Voor opladen van 10,8 en 18,0 V accupacks. Met groot LCD display voor accudiagnose en laadstatus. Oplaadduur: ca. 40 min voor 18,0 V / 2,5 Ah en ca. 50 min voor 18,0 V / 5,0 Ah. Door een speciale laadprocedure wordt 80% van de laadcapaciteit binnen ca. 30