Schuurschijven voor het machinaal schuren van staal, RVS, aluminium en hout.


Klingspor schuurschijvenSchuurschijven met klithechting 

Schuurschijven met klithechting zijn in veel verschillende stansvormen en kwaliteiten leverbaar. B&M techniek levert deze schijven van Klingspor in de meest uitéénlopende stansvormen. Welke stansvorm u nodig heeft hangt af van de schuurmachine die u gebruikt.

 

Wij onderscheiden onze schuurschijven in drie verschillende groepen namelijk:
 
  • Schuurschijven aluminiumoxide
  • Schuurschijven zirkoonoxide
  • Schuurschijven silicium carbide
De alumiunoxide schuurschijf type PS 22 K zijn hoogwaardige en stevige schuurschijven met een dichtgestrooide korrel, voor een grote verwijdering van materiaal en een homogeen schuurpatroon. Deze schijven zijn standaard in zeer veel stansvormen leverbaar. Het korrelbereik van deze schuurschijf loopt van korrel 24 tot en met korrel 400.


Zirkoonoxide schuurschijf type PS 21 FK zorgen door de combinatie van een stabiele onderlaag en een zelfslijpende zirkoonoxide schuurkorrel voor een lange levensduur en uitstekende prestaties bij gebruik in de metaalbewerking en vooral bij roestvrijstalen oppervlakken. Het korrelbereik van deze schuur schijven is van korrel 40 tot en met korrel 400.

Silicium carbide schuur schijven zijn leverbaar van korrel 60 tot en met korrel 1000. De silicium carbide schuurschijf type PS 11 C worden vooral gebruikt voor de bewerking van beton, natuursteen, brons en messing.

 

3M Trizact schuurschijven met klithechting

Voor de bewerking van RVS hebben wij ook de 3M Trizact schuurschijf voor u. Deze schuurschijf is voorzien van een perfect gepositioneerde pyramidestructuur dit Trizact schuurmiddel laat een zeer fijne krasstructuur achter. Deze schuurschijven zijn ontwikkeld voor het finishen van roestvaststaal en is geen ontbraamproduct, wel kan deze schuurschijf uitstekend worden ingezet voor het verwijderen van TIG lassen op bijvoorbeeld roestvrijstalen kokerprofielen.(zie foto)

Trizact schuurschijven

Trizact 3M

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE VERSCHILLENDE SCHUURSCHIJVEN.