Dynabrade pneumatisch schuur en slijpgereedschap voor de metaalindustrie.


 

Dynabrade is hét topmerk op het gebied van pneumatische schuur- en slijpmachines voor industriële toepassingen. Deze machines staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid, hun lichte gewicht en uitstekende kwaliteit. Dynabrade heeft al sinds 1969 een vooraanstaande positie als het gaat om het innovatief ontwerpen en produceren van uniek draagbaar schuur- en slijpgereedschap. B&M Techniek is importeur van deze Dynabrade machines.


Dynabrade ontwerpt luchtgereedschap voor een brede range technische toepassingen zoals slijpen, schuren, polijsten en finishing. Het Dynabrade persluchtgereedschap wordt gebruikt in de industrie voor hoogwaardige afwerking van verschillende materialen zoals metalen, hout, steen en polyester.

Dankzij continue onderzoek en ontwikkeling produceert Dynabrade de meest betrouwbare, duurzame en ergonomische schuur en slijp luchtgereedschappen van de wereld.

B&M Techniek heeft een uitgebreid pakket Dynabrade tools voor u op voorraad en verzorgd tevens productdemonstraties.

Dynabrade Dynafile

De powerfiles van Dynabrade zijn met het grote assortiment contactarmen voor vrijwel ieder schuurprobleem inzetbaar. Verschillende typen powerfiles zijn ook in een handige assortimentskoffers verkrijgbaar en worden geleverd compleet met schuurbanden en verschillende contactarmen.

Dynafile de powerfile van Dynabrade

VOOR EEN OVERZICHT VAN DE DYNABRADE POWERVIJLS KLIK HIER


Dynabrade excentrische schuurmachine

De perfect gebalanceerde lichtgewicht Dynabrade excentrische schuurmachines Dynorbital-Spirit en Dynorbital-Supreme zijn zeer gebruiksvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. De behuizing van deze machines is gemaakt van een hoogwaardige kunststof en overtrokken met een speciaal isolerend en vibratie-absorberende zachte laag die gevormd is naar de handpalm van de gebruiker. Door het speciale luchtuitlaatsysteem wordt het geluidsniveau teruggebracht naar een aangename waarde van minder dan 76 dBA. De Dynabrade schuurmachines zijn verkrijgbaar in verschillende maten van de excentrische uitslag de Dynorbital-Spirit is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een uitslag van 10, 5 of 2,5 mm. Tevens zijn deze machines verkrijgbaar met verschillende stofafzuigsystemen.

VOOR EEN OVERZICHT VAN DE DYNABRADE EXCENTRISCHE MACHINES KLIK HIER


Dynabrade stiftslijpers

De dynabrade stiftslijpers zijn verkrijgbaar in de meest uitéénlopende modellen zoals stiftslijpers met een haakse overbrenging met de haakse tandwieloverbrenging wordt het toerental gereduceerd en tegelijk het koppel verhoogd. Ook sommige rechte stiftslijpers zijn voorzien 

van een in-line tandwieloverbrenging met deze planetaire overbrenging wordt ook het koppel verhoogd en het toerental gereduceerd.

VOOR EEN OVERZICHT VAN DYNABRADE STIFTSLIJPERS KLIK HIER


Dynabrade Disc Sanders 

Dynabrade Disc Sanders

Voor het gebruik van schuurschijven in diameters van 50 tot 180 mm. zijn er de Dynabrade Disc Sanders. Deze schuurmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse toerentallen en koppels. Een erg populaire machine is de 3” Dynabrade Disc Sander, deze schuurmachines zijn erg gebruiksvriendelijk doordat de opname van de schuurschijven bestaat uit een Roloc of Socatt Quick Change systeem. De machines van Dynabrade worden door B&M Techniek geleverd met het door u gewenste snelwissel systeem Roloc of Socatt.

 

 VOOR EEN OVERZICHT VAN AL ONZE DYNABRADE MACHINES KLIK HIER 

 

  Dynabrade powerfile met 3M Scotch brite bandDynabrade haakse slijperlucht haakse slijper