Verzinkfrezen voor staal, roestvaststaal, HARDOX, aluminium en andere materialen.

 

Verzinkfrees voor RVS en HARDOXB&M Techniek levert uit voorraad een omvangrijk assortiment verzinkboren, naast onze compleet nieuwe lijn verzinkboren de HSS-XE Blue-Tec verzinkfrees 90° leveren wij verzinkboren in alle denkbare uitvoeringen zoals : 
  • HSS Verzinkboren met cilindrische schacht in diverse lengtes
  • HSS Verzinkboren met bitopname
  • HSS Verzinkboren met morsekonus
  • HSS Verzinkboren speciaal voor aluminium
  • HSS Cobalt Verzinkfrezen speciaal voor RVS
  • HSS Verzinkfrezen met TiN coating
  • Vol hardmetaal verzinkfrezen speciaal voor HARDOX 500
  • Verzinkfrezen met tophoek van 60 en 120 graden
  • Kopverzinkfrezen


HSS-XE Blue-Tec verzinkboren in diverse lengtes, aansluitingen en tophoek.

De HSS-XE Blue-Tec verzinkfrezen zijn uitermate geschikt voor het ontbramen en verzinken in de meest voorkomende materialen zoals staal en RVS maar ook voor de bewerking van kunststof en non-ferro materialen kunnen de HSS-XE Blue-Tec verzinkboren perfect toegepast worden. Wij leveren dit type verzinkfrees met normale, lange en extra lange schachtlengte. Ook verzinkfrezen met afwijkende opname zoals bijvoorbeeld verzinkfrezen met morsekonus en verzinkfrezen met een 1/4" bitopname zijn standaard en uit voorraad leverbaar. De meest voorkomende tophoek van een verzinkfrees is 90 graden maar ook verzinkboren met afwijkende tophoeken zoals 60 en 120 graden is standaard leverbaar.


HSS Verzinkfrezen voor de bewerking van aluminium

Onze HSS verzinkfrees ALU is specifiek voor aluminium. De robuuste verzinkboor is ideaal voor het ontbramen en moeiteloos verzinken van aluminium en andere zachte materialen. De spaangroef van deze verzinkboor is speciaal geslepen zodat de snijkanten niet vastlopen in het zachtere aluminium en er een glad en braamvrij verzinkt gat ontstaat.


Vol Hardmetalen verzinkfrezen voor her verzinken van HARDOX 400 en HARDOX 500

Voor de bewerking van extreme staalsoorten hebben wij de VHM Blue-Tec verzinkfrees 90° - HARDOX in ons programma. Deze verzinkfrees is speciaal ontworpen voor het verzinken van gaten in HARDOX 400 en HARDOX 500 en gehard staal tot 1400 N/mm2. Door de toevoeging van de Blue-Tec coating is deze verzinkfrees erg slijtvast geworden en kan zodoende toegepast worden in exotische materialen zoals Inconell Hastelloy en Nimonic. 


KLIK HIER VOOR ONS COMPLETE PROGRAMMA VERZINKFREZEN