Het nieuwe koolborstelloze ACCU programma van FLEX - Permanent onderhoudsvrij met EC-technologie


EC-technologie stelt u in staat om efficiënt, op hoog vermogen, voor een langere tijd te werken en, belangrijker nog, dit zonder enig onderhoud. De borstelloze motoren zijn extreem robuust en bieden extra kracht tijdens continu gebruik. In combinatie met de FLEX-batterijtechnologie creëren ze een superieur product- en aandrijfconcept dat optimale prestaties en maximale reikwijdte biedt in tal van toepassingen.

 1. FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

  FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

  De FLEX DD 2G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 2. FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

  FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

  De FLEX PD 2G 18.0-EC ACCU klopboorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 3. FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

  FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

  De FLEX IW 1/2" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 4. FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/4 "

  FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/4 "

  De FLEX IW 1/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 5. FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER L125 18.0-EC

  FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER L125 18.0-EC

  De FLEX L 125 18.0-EC ACCU haakse slijper is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 6. FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

  FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

  De FLEX CHE 18.0-EC ACCU boorhamer is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 7. FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

  FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

  De FLEX MXE 18.0-EC ACCU mengmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

 8. FLEX SNELLADER 18 V

  FLEX SNELLADER 18 V

  Voor opladen van 10,8 en 18,0 V accupacks. Met groot LCD display voor accudiagnose en laadstatus. Oplaadduur: ca. 40 min voor 18,0 V / 2,5 Ah en ca. 50 min voor 18,0 V / 5,0 Ah. Door een speciale laadprocedure wordt 80% van de laadcapaciteit binnen ca. 30

 9. FLEX LI-ION OPLAADBARE ACCUPACK 18,0 V

  FLEX LI-ION OPLAADBARE ACCUPACK 18,0 V

  Accupack Li-Ion 18,0 V met ge├»ntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accupack, verlengt de levensduur en verhoogt de effici├źncy.