FEIN COMPACTE KERNBOORMACHINE KBC 35

Extreem kleine en lichte Compact-magneetkernboormachine met 1 versnelling, haakse overbrenging en zeer kleine afmetingen voor werken op krappe plekken in de werkplaats en op de bouwplaats.

Machine wordt geleverd in kunststof koffer

Art. nr. Gewicht Opname Vermogen Voorraad Verpakkingseenheid Prijs p/st. Aantal
FN72721561000 7.5 kg. Weldon 1100 Watt Uit voorraad 1
€ 1.157,00

Toebehoren bij dit product:

 1. CASSETTE ROTACON KERNBOREN HM 35

  CASSETTE ROTACON KERNBOREN HM 35

  Cassette Rotacon kernboren HM 35 met Weldon / NITTO of Fein / Quick-in aansluiting en hard metalen segment. Kernboren van ROTACON kenmerken zich door de zeer hoge kwaliteit en standtijd in constructiestaal.

 2. KERNBOOR ROTACON HM 35

  KERNBOOR ROTACON HM 35

  Kernboren met hard metalen segment van ROTACON kenmerken zich door hun zeer hoge kwaliteit en standtijd wanneer ze toegepast worden in constructiestaal. Daarnaast zijn deze kernboren ook uitstekend inzetbaar in RVS, speciale legeringen en HARDOX.

 3. ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON Boor- zaagolie bevat géén nitrieten, diethanolamine en vormt geen nitrosamines. Emulgeerbare olie voor koel- en smeermiddelsystemen van o.a. lintzaagmachines en (magneet)boormachines. Dient vorstvrij te worden opgeslagen.

 4. ROTACON SNIJOLIE

  ROTACON SNIJOLIE

  Rotacon snijolie is een technisch hoogwaardige snijolie. Rotacon snijolie heeft als eigenschap een zeer hoge verdampingstemperatuur waardoor de olie ook bij hogere voedingen en snijsnelheden een uitstekende bescherming biedt en productieverhogend werkt.