FEIN ACCU KERNBOORMACHINE AKBU 35 PMQ

Kleine rechts- en linksdraaiende magneet accu kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, voorzien van MK2-gereedschaphouder en Quick IN kernboorhouder voorzien van permanente magneet, zeer hoge functionaliteit voor mobiel werken op de bouwplaats.

Machine wordt geleverd met :

- 2 accu's packs (HighPower Li-ion)
- Snellader ALG 50
- Koelpomp
- Kunststof koffer

Art. nr. Gewicht Opname Spanning Voorraad Verpakkingseenheid Prijs p/st. Aantal
FN71700161000 12.8 kg. Quick-IN 18 V 2 a 3 werkdagen 1
€ 1.325,00

Toebehoren bij dit product:

 1. CASSETTE ROTACON KERNBOREN HM 35

  CASSETTE ROTACON KERNBOREN HM 35

  Cassette Rotacon kernboren HM 35 met Weldon / NITTO of Fein / Quick-in aansluiting en hard metalen segment. Kernboren van ROTACON kenmerken zich door de zeer hoge kwaliteit en standtijd in constructiestaal.

 2. KERNBOOR ROTACON HM 35

  KERNBOOR ROTACON HM 35

  Kernboren met hard metalen segment van ROTACON kenmerken zich door hun zeer hoge kwaliteit en standtijd wanneer ze toegepast worden in constructiestaal. Daarnaast zijn deze kernboren ook uitstekend inzetbaar in RVS, speciale legeringen en HARDOX.

 3. ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

  ROTACON Boor- zaagolie bevat géén nitrieten, diethanolamine en vormt geen nitrosamines. Emulgeerbare olie voor koel- en smeermiddelsystemen van o.a. lintzaagmachines en (magneet)boormachines. Dient vorstvrij te worden opgeslagen.

 4. ROTACON SNIJOLIE

  ROTACON SNIJOLIE

  Rotacon snijolie is een technisch hoogwaardige snijolie. Rotacon snijolie heeft als eigenschap een zeer hoge verdampingstemperatuur waardoor de olie ook bij hogere voedingen en snijsnelheden een uitstekende bescherming biedt en productieverhogend werkt.