Stiftfrezen voor het slijpen van roestvrijstaal, staal en aluminium.

 

Dynabrade luchtgereedschap voor stiftfrezenB&M Techniek is de leverancier voor hardmetalen stiftfrezen wij leveren deze frezen in de meest uitéénlopende modellen. De stiftfrezen zijn onderverdeeld in drie verschillende vertandingen.

  • Universele vertanding
  • Diamant vertanding
  • Aluminium vertanding

De stift frezen met universele vertanding zijn geschikt voor veel voorkomende en lichte bewerkingen in RVS en staal. De diamantvertanding is een zeer robuuste vertanding voor extreem zware toepassingen, deze stiftfrezen nemen tot 40% meer materiaal af, en hebben een langere levensduur. Voor aluminium, koper, messing en andere zachte metalen zijn is er een speciale stiftfrees met aluminium vertanding.

Stiftfrezen worden gebruikt op electrische of op Dynabrade luchtaangedreven stiftslijpers.

 

Stiftfrezen in verschillende modellen en tandvormen

De stift frezen zijn leverbaar met een schacht van 3 of 6 mm. in zeer veel modellen zoals cilindrisch al dan niet met kopvertanding, boomvormig, kogel model, kegel model enz. Ook leveren wij onze stiftfrezen in handige cassettes.


VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE MODELLEN STIFTFREZEN KLIK HIERStiftfrees met RVS of aluminium vertandingStiftfrees voor roestvaststaalStiftfrezen