• Ruim 18.000 producten direct op voorraad
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
  • GRATIS verzending va. €200

Wij bestaan 40 jaar.

Profiteer en vier dit feest met ons mee!

Al sinds 1983 delen wij met jou onze specialistische kennis, demonstreren en bieden we producten voor de bewerking van beton- en steenbewerking. Onze passie is en blijft het actief aanbieden van praktijkgerichte oplossingen! Wij vieren dit met een aantal schitterende aanbiedingen!

FEIN KERNBOORMACHINE KBC 36 MAGFORCE

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

ALMI PIJPUITSLIJPER AL 100 U-02

De met dubbele bediening uitgevoerde ALMI pijpuitslijpmachine AL 100U-02 slijpt nauwkeurig ieder gewenste diameter onder elke gewenste hoek. Uitslijpdiameter 20 tot 76 mm.

GRIT BANDSCHUURMACHINE GKS 75

Stationaire compacte bandschuurmachine GKS de passende oplossing voor in de werkplaats. De GKS 75 is ideaal voor metaalbewerkers die op het contactwiel slijpen. De machine neemt weinig plaats in beslag.

AFBRAAMSCHIJF FLEXOVIT MAXX 3 INOX

Zeer hoogwaardige afbraamschijf geschikt voor de zware verspaning bij staal en RVS. De keramische korrels van de Flexovit Maxx3 zorgen voor een extreem hoge materiaal afname gecombineerd met een lange standtijd.

ELEKTRISCHE TAPARM

De elektrische tapmachine uit ons programma is bijzonder gebruiksvriendelijk. De flexibele arm is zeer soepel waardoor u zonder enige krachtsinspanning de tap naar het werkstuk brengt.

JUBILEUMACTIE GEVULDE RUGTAS

Luxe Klingspor rugtas gevuld met, handige notepad, Klingheads EarPods, 100 x Klingspor A960TZ Ø 125 x 1.0 mm. doorslijpschijven, 50 x Klingspor A46TZ Ø 125 x 1.6 mm. doorslijpschijven.

FLEXOVIT DOORSLIJPSCHIJF MAXX 3

Flexovit MAXX 3 doorslijpschijven van absolute topklasse. De MAXX 3 doorslijpschijven kenmerken zich door de speciale ceramic technologie en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

FLEX SATINEER EN RONDSLIJPMACHINE TRINOXFLEX BSE 14-3 INOX SET

Satineermachine en buizenslijp machine met alle benodigde schuurbanden en borstels in een stevige kunststof koffer. Gemakkelijk wisselen van satineermachine naar buizenschuurmachine door middel van een handig snelwissel systeem.

FINIT EASY LASNAADSLIJPER

De Finit-easy lasnaadslijper komt in de meest moeilijk te bereiken plaatsen het best tot zijn recht voor een perfecte lasafwerking bij leuningen buisconstructies en andere nauwe plaatsen.

DYNABRADE 59029 150 MM SCHUURMACHINE

Hoogwaardige Dynabrade excentrische schuurmachine met stofafzuigaansluiting.