Topkwaliteit Lamellenschijven voor ieder materiaal de juiste lamellenschijf.

 

Lamellenschijven van B&M Techniek voor staal, roestvaststaal en aluminium. Lamellenschijven worden gebruikt voor het glad schuren van lasnaden en ruwe oppervlaktes. Het product kan een vervangend gereedschap zijn voor fiberschijven of afbraamschijven. De lamellenschijf heeft als voordeel ten opzichte van een afbraamschijf dat hij stiller is, minder vibrerend en daardoor prettiger om mee te werken.

B&M Techniek levert haar lamellen schijven met een glasweefsel bodem in zowel een conische als een vlakke uitvoering. De diameters waarin de schijven worden geleverd zijn 115mm, 125mm en 180mm. De kwaliteit van een lamellenschijf wordt in grote mate bepaald door het soort schuurlinnen dat erop verwerkt is.

 Lamellenschijven voor roestvrijstaal, aluminium en staal

B&M lamellen schijven zijn er in verschillende topkwaliteiten, de meest gangbare kwaliteit is onze zirkoonoxide lamellenschijf. Deze lamellenschijf wordt toegepast voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in de metaal- en RVS-industrie.

Naast deze zirkoonoxide lamellenschijf leveren wij ook lamellenschijven speciaal voor de bewerking van aluminium. Deze aluminium lamellenschijven zijn voorzien van een speciale coating waardoor het dichtslibben (een bekend probleem bij de verwerking van aluminium) van het schuurmateriaal voorkomen wordt.

Voor zeer zware bewerkingen op staal en roestvrijstaal hebben wij keramische lamellenschijven.

Naast de lamellenschijf met schuurlinnen levert B&M Techniek ook lamellen schijven met scotch-brite lamellen.

Zelfs een combinatie van schuurlinnen en scotch-brite lamellen zoals de RCD lamellenschijf is een standaard voorraad artikel van ons.

KLIK HIER VOOR ONS COMPLETE OVERZICHT LAMELLENSCHIJVEN