De FLEX L 3410 FR is de haakse slijper voor 3M Cubitron II

 

Dat er met de komst van de 3M Cubitron II schuurmaterialen een nieuwe en grote stap vooruit gezet is op het gebied van schuur- en slijpprestaties is inmiddels wel duidelijk geworden.

Dit betekent wel dat er ook  van het electrisch handgereedschap ook steeds meer gevraagd wordt. Een bekend probleem bij het gebruik van met name korrel P 36+ fiberschijven is het tekort aan koppel en vermogen van de haakse slijpers, bij de Cubitron schuurschijven korrel P60+ en P80+ speelt een heel ander probleem. Door de scherpte van deze door 3M ontwikkelde schuurkorrel is de spaanlengte van het slijpsel beduidend langer geworden, dit slijpsel zorgt voor problemen wanneer dit in de luchtstroom via de koelinlaten de haakse slijper ingezogen wordt. Hiervoor dient de haakse slijper aangepast en beschermd te worden.

De Flex L 3410 FR is geoptimaliseerd voor het gebruik van 3M Cubitron II fiberschijven. Met 1400 Watt en hoog koppel heeft deze machines alles in zich om de meest zware schuur- en slijpwerkzaamheden aan te kunnen. Daarnaast is de machine voorzien van een kunststof beschermkap en zijwaarts geplaatste koelkanalen die de machine beschermd tegen indringend metaal slijpsel.

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE FLEX L 3410 FR KLIK HIER


Flex haakse slijper voor Cubitron 2 Cubitron II